حال دلم بد است.
یامهدی صاحب الزمان
یامهدی صاحب الزمان
هر چه در آیات قرآن کریم، احادیث و دلایل عقلی بر ضرورت «ولایتپذیری» - «اطاعت از اوامر و احکام الهی» - «جامعیت و استمرار اسلام در همهی زمانها، مکانها و عرصهها» وجود دارد، در مورد ولایت فقیه نیز صادق است. ولایت فقیه مقولهی جدیدی نیست. وقتی مسلمان به پذیرش «ولایت فقه» گردن نهاد، بالتبع یا باید خودش مجتهد و فقیه باشد و یا از یک مجتهد و فقیه تبعیت کند و وقتی شرایط برای تحقق احکام و فقه اسلامی در حکومت نیز مهیا گردید، «ولایت فقیه» امری بدیهی و طبیعی است. لذا امام خمینی (ره) فرمود: ولایت فقیه حتی نیاز به اثبات ندارد، بلکه از موضوعاتی است که ذهن به محض تصور، تصدیقش میکند. اما توجه شما را به چند حدیث ذیل که امر به ولایتپذیری فقه و فقها میکند جلب میکنیم:
الف – امام علی (ع): «العلماء حکام علی الناس» - عالمان فرمانروایان بر مردمند. (الحیاة، ج2، ص 449)
ب – امام حسین (ع): ان مجاری الامور و الاحکام، علی ایدی العلماء بالله، العلماء علی حلاله و حرامه …» - به درستی که مجرای امور و احکام، به دست عالمان ربانی است. علمایی که به حلال و حرام او (فقه) آگاه هستند. (تحف العقول، 168)
ج – امام صادق (ع): «فاما من کان من الفقهاء: صائناً لنفسه، حافظاً لدینه، مخالفاً علی هواه، مطیع لامر مولاه، فللعوام این یقلدوه» - هر کدام از فقها که صیانت نفس دارد، از دینش محافظت مینماید، با هوای نفس مخالفت میکند و امر مولای خود (ائمهی معصومین –ع) را اطاعت میکند، پس بر مردم است که از او تقلید کنند. (وسائل الشیعه، ج 27، ص 131)
د – حضرت امام مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف: و اما الحوداث الواقعه، فارجعوا الی رواة حدیثنا، فانهم حجت الله علیکم و انا حجت الله علیهم» - و اما در حوداث اتفاقیه، پس رجوع کنید به راویان حدیث ما (فقها و مجتهدین)، که آنان از ناحیهی من حجتاند بر شما و من حجت خدا هستم بر آنان. (بحار الانوار، ج 53، ص 181)
#رهبری
التماس تفکر
#رهبرمسلمین_جهان
دلسوز تمام جهانی تو رهبرم
نماز نماد دلدادگی…
بصیرت یعنی از دشمنت پیروی نکن چون هرگز از تو راضی نمی شود.
هدیه به امام زمان؟؟؟؟چگونه؟؟؟؟؟
عاشق فرمانده عاشورایی ام
#روضه_علی_اکبر
#محرم95
مُرّةُ بن مُنقذ عبدی (لعنت الله علیه ) گفت : گناهان عرب به گردن من باشد اگر پدرش را به عزای او ننشانم شمشیری
بر فرق علی اکبر زد (تاریخ الامم و الملوک جلد پنج ، ابی مخنف ، )
علی دست به یال اسب خویش انداخت تا او را از معرکه بیرون کشد خون جلو چشمان اسب را گرفت
و به اشتباه به قلب دشمن زد از هر طرف بر بدن او تاختند محاصره اش کردند وآنقدر شمشیر بر بدن
او زدند که بدن قطعه قطعه شد(( فقطعوه بسیوفهم اربا اربا)) دشمنان با شمشیرهای خود بدن نازنینش
را پاره پاره کردند(مقتل مقرم ، منتهی الامال و اعیان الشیعه جلد 1 ، مقتل ابی مخنف)
) هنوز رمقی در تن داشت که فریاد برآورد: «یا أبتاه! علیک منّی السّلام هذا جدی رسول الله یقرئک
السلام و یقول: عجّل القدوم إلینا و شهق شهقةً فارق الدنیا ؛ ای پدر! سلام بر تو باد، این جدم رسول
خداست، او به جامی لبریز مرا سیراب کرد، او همی گوید: به سوی ما شتاب کن، و سپس نفسی کشید
و به دیدار باقی شتافت ( لهوف ، بحارالانوار ج 45 ، ارشاد شیخ مفید و…..) ????????????
ناگهان ملعونی از معلونیان
آمد از پشت کمینش در میان
گفت جان را می گذارم پای او
تا گذارم داغ بر بابای او
زد به تیغی بر سرِ پورِ حسین
بر سر آهوی پر شورِ حسین
ناگهان دنیا به چشمش تار شد
ناله ای سر داد زار شد
خود به دست آویخت او بر یالِ اسب
خون سر را ریخت او بر بالِ اسب
چشم اسبش گشت از خونش کبود
اسب راه خیمه ها را گم نمود
ای خدا این اسب بین لشکر است
راکب آن نورِ چشمِ کوثر است
ای حرامیان چرا تیر و سنان
این همه آن هم به جسمی یک جوان
بصیرت یعنی یزید زمانت را بشناس و با یزیدیان هم لباس و هم فکر نشو.
بصیرت یعنی رزمنده در میدان جهاد کبیر ؛ یعنی از دشمنان پیروی نکن
یزیدیان مایه عبرت ما باشند.
خولی و شمر و عمر سعد ،یک شبه قاتل نشدند، دستورات شیطان را به مرور انجام دادند تا کارشان به کربلا ختم شد.
ترک گناه ، کلید ورود به عالم غیب
#ذکر_روز_دوشنبه
#فرمانده_مااهل_عاشوراست
#محرم95
هیهات من الذله
شعار اباعبدالله در روز عاشورا در سرزمین کربلا
دل آرامم حسین جان…..
???? حکم قمه زنی چیست؟
♦️امام خامنه ای : قمه زنی مطلقاً جایز نیست. قمهزنی علاوه بر اینکه از نظر عرفی از مظاهر حزن و اندوه محسوب نمیشود و سابقهای در عصر ائمه(علیهم السلام) و زمانهای بعد از آن ندارد و تأییدی هم به شکل خاص یا عام از معصومین(علیهم السلام) در مورد آن نرسیده است، در زمان حاضر موجب وَهْن و بدنام شدن مذهب میشود، بنابراین در هیچ حالتی جایز نیست.
???? نشریه عبرتهای عاشورا @ebratha_org
???? ارتباط با ما @ebratha_orgadmin
????حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید
ثار الله یعنی خون خدا
یا ثار الله
از آب که هیچ ، از نماز هم مضایقه کردند کوفیان
4 رکن اصلی عاطفی در خانواده »
مدرسه عشق و عقلانیت
لینک: http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=101309
دکتر رحیمپور ازغدی: بررسیها در قرآن نشان میدهد كه اساس خانواده قرآنی، عشق و ایثار است.
به گزارش خبرنگار آئین و اندیشه باشگاه خبری فارس «توانا»، نشست قرآن، جامعه، خانواده از سلسله نشستهای بخش خانواده نمایشگاه بینالمللی قرآن كریم، شب گذشته در سالن اصلی نمایشگاه با حضور استاد حسن رحیمپور ازغدی برگزار شد.
وی در ابتدای این برنامه با استناد به آیات قرآن و روایات به چند بعد از ابعاد خانواده قرآنی اشاره كرد و اظهار داشت: در قرآن كریم جای خاصی به بحث خانواده و زن و مرد پرداخته نشده، بلكه به صورت پراكنده و در بعضی از آیات به مباحث اقتصادی و رابطه حقوقی خانواده اشاره شده است.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این مطلب افزود: هیچ بعدی از ابعاد خانواده نیست كه در قرآن به آن اشاره نشده باشد و قرآن، عشق را بنیان و اساس تمام عالم، تفسیر میكند.
رحیمپور ازغدی با اشاره به اینكه بعضی جوامع خانواده را نهاد واسطه بین فرد و جامعه میدانند، به رابطه زن و مرد در خانواده اشاره كرد و بیان داشت: قرآن نظری خلاف این دارد، چرا كه خانواده از نظر قرآن دارای جایگاه والایی است و ریشه زن و مرد خیلی بالاتر از رابطه جنسی است و در حوزه انسان و كیهان شناسی یكی از اسرار عالم است، طوری كه اساساً قرآن بنیان تمام عالم را براساس عشق و كشش بین زوجین تفسیر میكند.
وی با تاكید بر این نكته، مسئله كشش زن و مرد و رابطهشان را یك میل الهی دانست كه غریضی نبوده و در طبیعت آنها نهادینه شده است.
درهای آسمان در 4 موقعیت اشاره كرد و اظهار داشت: زمان بارش باران، باز كردن در كعبه، نگاه عاشقانه فرزند به چهره پدر و مادر و زمان ازدواج یك زن و مرد رحمت خدا شامل زمینیان میشود.
*خانواده، مدرسه عشق و عقلانیت است
این مدرس دانشگاه در ادامه بیانات خود تصریح كرد: تشكیل خانواده در فرهنگ قرآنی یك اضطرار حیوانی نیست، بلكه با توجه به آیه 51 سوره الذاریات، بنای عالم بر عشق و جفت است و كشش الهی است كه زن و مرد عاشق یكدیگر میشوند و در كل عالم اساس همین عشق است و ازدواج كه رزق طیبه الهی است و با تشكیل خانواده اسلامی باعث نشاط و به لحاظ اقتصادی جامعه را كمك خواهد كرد.
رحیمپور ازغدی افزود: عشقی كه در دنیا بین زن و شوهر به وجود میآید، محدود به این دنیا نیست، بلكه با توجه به آیات 22 تا 24 سوره رعد در عالم دیگر ادامه مییابد و در جای دیگر از قرآن در سوره زخرف آمده است كه خانواده پاكی كه در دنیا بودند، در آخرت بدون هیچ مشكلی در اوج خواهند بود.
وی انسانهایی را كه به خاطر خداوند صبر در برابر مشكلات دارند، نماز را محترم میدانند، از قدرت و علم و ثروتی كه خدا به آنها داده، تنها خود استفاده نمیكنند، بلكه به دیگران نیز كمك میكنند و بدی را با خوبی جواب میدهند را انسانهایی نیك عاقبت دانست كه فرشتگان به آنها تبریك میگویند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به این نكته تصریح كرد: زن را نباید از مالكیت اقتصادی محروم كرد، بلكه او را باید در این فعالیت آزاد گذاشت و مسئولیت اقتصادی را نباید به دوشش انداخت، چرا كه نیاز مالی زن باید با احترام برآورده شود كه همین مسئله یك نكته مثبت در حقوق زن است.
وی در ادامه این مطلب با اشاره به سخنی از امام صادق (ع) تصریح كرد: اگر مردی نیاز زنش را در حد مطلوب برآورده نكند، وظیفه حاكم شرع است كه آنها را از هم جدا كند و در جای دیگر با استناد از سخنی از حضرت علی (ع) مرد باید زندگی راحت و آسوده را برای همسرش فراهم كند و اگر مرگ مردی موجب خشنودی و راحتی خانوادهاش شود، این مرد مورد نفرین خدا قرار میگیرد.
رحیمپور ازغدی، یكی دیگر از خصوصیتهای خانواده قرآنی را عقلانیت در اقتصاد خانواده بیان كرد و گفت: معاش و حسابرسی، پسانداز و برنامهریزی در زندگی نكاتی است كه باید به آن اهمیت داد و برای ازدواج، تنها بلوغ جنسی كافی نیست، بلكه رشد عقلی و مدیریت مالی آن نیز مهم است.
رحیمپور ازغدی: اساس خانواده قرآنی عشق و ایثار است
*ازدواج از نظر قرآن
رحیمپور ازغدی در ادامه این نشست به ازدواج و مسایل آن اشاره كرد و گفت: اسلام تنها دینی است كه هیچ مانع طبقاتی، سنی، نژادی، نگذاشته است، بلكه میگوید: با رعایت اخلاق و حقوق اسلامی مثل انسان به هم نزدیك شوید.
وی در ادامه افزود: اسلام نه تنها با عقده جنسی مخالف است، بلكه ازدواج راحتی قبل از بلوغ را بدون مانع دیده است كه اینها همه واقعبینی و سند افتخارات فرهنگی و حقوق جنسی در اسلام است.
این استاد دانشگاه در ادامه بحث خود به باز شدن درهای آسمان در 4 موقعیت اشاره كرد و اظهار داشت: زمان بارش باران، باز كردن در كعبه، نگاه عاشقانه فرزند به چهره پدر و مادر و زمان ازدواج یك زن و مرد رحمت خدا شامل زمینیان میشود.
وی در ادامه این مطلب افزود: خانهای كه با ازدواج آباد شود در نزد خدا بسیار عزیز است و منفورترین چیز در نزد خدا، خانهای است كه با طلاق از هم پاشیده میشود و بنا به فرمایش امام صادق (ع) ازدواج كنید و طلاق نگیرید، گرچه حلال است، اما چیز بدی است، به طوری كه عرش خدا به لرزه در میآید.
وی با بیان اینكه لحظهای كه عشق شكست میخورد، عرش خداوند به لرزه درمیآید، تصریح كرد: اینها همه حرمت عشق است كه در نزد خداوند بسیار مهم و باارزش است.
استاد رحیمپور ازغدی، ازدواج را برخلاف ادیان دیگر نیاز جنسی خبیث ندانست، بلكه اگر افراط تفریط نباشد، نعمت و رشد معنوی در پیش خواهد داشت و تنها دینی كه گفته ازدواج و رابطه زن و مرد و رابطه جنسی صاحب پاداش است، اسلام است، چرا كه نگاهش به عشق و جنسیت نگاه معنوی است كه نه تنها مانع معنویت نمیشود، بلكه دین را كامل و به خدا نزدیك میكند.
رحیمپور در ادامه بحث ازدواج قرآنی با اشاره به این نكته كه زیبایی نباید زیاد مورد توجه قرار بگیرد، گفت: موقع ازدواج، زیبایی مهم است، اما اصالت تنها به زیبایی نیست و اگر معیار برای ازدواج تنها زیبایی باشد، این زیبایی باعث هلاكتشان خواهد شد و تنها تمام ارزشها و زیبایی در داشتن تقوا است.
وی به روایتی از امام علی (ع) در خصوص انتخاب همسر برای دختران اشاره و تصریح كرد: پدران دخترانشان را به عقد پسران اهل تقوی در بیاورند كه اگر دختری به زور به عقد فاسد درآورده شود، آن پدر قطع رحم كرده است.
محبت و احترام به زن علایم ایمان قرآنی و توحیدی است
*الگوی مصرف در خانواده
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان نشست، الگوی مصرف را یكی از مسایل اسلامی خانوادهها برشمرد و گفت: بنا به فرمایش امام صادق (ع) هركس خانهای بیش از حد نیازش و برای ریا و فخرفروشی به دیگران بسازد، روز قیامت برای تك تك آجرهای آن دیوار باید جواب پس بدهد و در آن روز آن ساختمانها بر روی شانهاش كه شعلهور است، قرار میگیرد.
*فرد مُصرف مورد نفرت خداست
رحیمپور ازغدی، خرید هر چیزی بیش از حد نیاز، خوردن آنچه كه مال فرد نیست، گرچه هزینهاش را خود پرداخت كرده باشد را از نشانههای فرد مصرف دانست و با اشاره به روایتی از حضرت علی (ع) گفت: كسی كه هر چیزی را بیش از حد نیازش فراهم كند، در مال دیگران دخل و تصرف كرده است.
اللهم عجل لولیک الفرج
شادی روح مرحوم حضرت آیت الله واعظ طبسی صلـواتـــ ♥
#اینجا_دارالإرشاد_است
کاش میشد از من سوال کنی…
در_محضر_استاد
دغدغه مارک ایرانی داشتن خوب است
اما اما اما
مارک روح شیعه قران است همان ثقل اکبر
ای کاش دغدغه دین روزیمان گردد
شهید حاج محمد ابراهیم همت
روی عکس کلیک کنید.
بگو مرگ برآمریکا…
بگومرگ برآمریکا..
.
خداااااااااااااااااا
حضرت علامه ذوالفنون حسن زاده آملی - حفظه الله تعالی - می فرمایند :
“بنده حریم اساتیدم را بسیار حفظ می کردم در حضور آنها به دیوار تکیه نمی دادم چهار زانو نمی نشستم هنگام سؤال حرف ها را زیاد تکرار نمی کردم با آنها به چون و چرا نمی پرداختم این همه به خاطر آن بود که مبادا سبب رنجش آنها فراهم آید و دلگیر شوند .
همچنین ایشان فرمودند : من یک وقتی در محضر حضرت استاد الهی قمشه ای - رضوان الله تعالی علیه – بودم ایشان چهار زانو نشسته بود و پای راستشان از زیر عبا بیرون بود من که پهلوی ایشان نشسته بودم خم شدم و کف پای ایشان را بوسیدم . ایشان به من فرمودند: چرا این کار را کردی ؟ بنده عرض کردم : من لیاقت ندارم که دست شمارا ببوسم ، همین که پای شما را ببوسم برای بنده خیلی مایه مباهات است.” منظومة معرفت، ص 40.
در لغت نامه دهخدا واژه »احترام« به معناى حرمت داشتن، بزرگ داشتن، بزرگ داشت و پاسداشت آمده است و براى »حرمت« نيز معناى منزلت، قدر، بزرگى، مرتبت و عظمت بيان شده است. بدين ترتيب، مى توان احترام گذاشتن را به معنى بزرگ داشتن، قدر و منزلت و مرتبت و عظمت قائل شدن و پاس داشتن دانست.
با نگاه به فرهنگ هاى گوناگون درمى يابيم كه ديدگاه هر فرد درباره جهان و هستى و اعتبارى كه براى هر چيزى قائل است ؛ سبب احترام او به برخى براى امور و بى توجهى او به ديگر امور مى شود. همچنين با توجه به فرهنگ ايرانى - اسلامى درمى يابيم كه ارزش علم و معلم در اين فرهنگ بسيار بالاست. اسلام احترام گذاشتن به معلم را حق او مى داند و توصيه مى كند، حتى اگر امير باشيم، به احترام او از جاى برخيزيم و او را بزرگ بشماريم.
امام علی - علیه السّلام - در این باره فرمودند: اِنَّ من حقِّ العالِمِ أن لا تُكِثرَ علیهِ بِالسْؤال و لا تُعَنّتِه فی الجوابِ و أن لا تُلِحَّ علیهِ اذا كسلَ … «جامع البیان العلم، ج 1، ص 129»
امام علی - علیه السّلام - فرمودند: ازحقوق عالم آن است كه او را سؤال پیچ نكنی و او را در پاسخ دادن به زحمت نیندازی و چون خسته شد به او اصرار نكنی … و رازش را فاش نسازی و نزد كسی از او غیبت نكنی و به دنبال لغزش و عیب او نباشی، اگر لغزید عذرش را بپذیری و بر توست كه به خاطر خدا او را بزرگ بشماری و تعظیم كنی تا وقتی كه امر الهی را پاس میدارد، جلوتر از وی ننشینی و اگر حاجتی دارد، برای خدمتش از دیگران پیشی بگیری.
علت توجه بيش از اندازه اسلام به احترام و تكريم معلم، ارزش و اعتبارى است كه براى علم و فوايد آن قائل است.
متأسفانه ارزش و جايگاه علم، عالم و معلم در هيچ نظام آموزشى، به دانش آموزان تعليم داده نمى شود. روشن است كه اگر دانش آموزان با فلسفه احترام به معلم و تكريم او آشنايى داشته و از دلايل آن آگاه باشند، با رغبت و تمايل بيشترى به اين امر مى پردازند، ولى متأسفانه در هيچ دوره آموزشى، مقام معلم و اهميت و اعتبار وى به خوبى و از راه علمى، همراه با فلسفه و بايدها و نبايدهاى آن براى دانش آموزان تشريح نشده است تا آنان با پى بردن به اهميت و اعتبار معلم در احترام و تكريم او بكوشند. افزون بر اين، از آنجا كه به علت سياست هاى اشتباه و نادرست فرهنگى، سياسى و اقتصادى، امروزه ارزش پول و ثروت از علم و دانش بيشتر شده است، دانش آموزان گرايش چندانى به علم و دانش و صاحبان آن ندارند.
سؤالى كه در اينجا مطرح است، اين است كه به رغم ارزش و اعتبارى كه اسلام براى معلم قائل شده است،دلايل كم رنگ شدن احترام به اساتيد و معلمان و ريشه هاى اين امر را بايد در كجا جست و جو كرد؟
احترام به نقش معلم و استاد در جامعه در گسترش ادب و احترام را می توان مهم ارزیابی کرد. برپا و برجا که از گذشته در مدارس رایج بود نفعی به حال معلم نداشت بلکه نوعی تمرین و احترام به بزرگتر و یک فرد عالم و باسواد و پیشکسوت برای دانشآموزان بود. ولی با کاهش توجه به معلم و نقش وی در جامعه از ابهت مقام بزرگتر و پیشکسوت در نظر دانشآموزان کاسته شده است.
دانشجویان در سالهای اخیر به اساتید احترام کمتری می گذارند این امر در علل مختلفی می تواند ریشه داشته باشد. به عنوان مثال ، نبود الگوهای رفتاری کافی برای نسل جوان از یک طرف، تاثیرات منفی رسانهها (کارتون، فیلم و برنامههای تلویزیونی بیمحتوا) راديو، تلويزيون، مطبوعات و به طور كلى رسانه هاى جمعى، در افزايش يا كاهش منزلت معلمان مؤثرند؛ زيرا اين رسانه ها، قدرت فراوانى در تغيير ذائقه فرهنگى، علمى، اقتصادى، اجتماعى و اخلاقى هر جامعه دارند. آنها مى توانند با نكوداشت مقام معلم، اثر فراوانى بر جامعه بگذارند.
متأسفانه، در سال هاى اخير هيچ يك از قهرمانان محبوب و موفق كارهاى راديويى و تلويزيونى يا مطبوعاتى نقش معلم را ايفا نكرده اند و دست اندركاران اين رسانه ها ترجيح داده اند كه قهرمانان آنها، دكتر، مهندس، سرمايه دار، تاجر،مدير و مانند آن باشد و اگر هم در كارى به معلمان پرداخته اند، چنان غيرتخصصى و به دور از واقعيت بوده كه كمكى به پاسداشت مقام معلم نكرده است. به يقين پرداختن رسانه ها به مقام و منزلت معلمى مى تواند تا حدودى به بازگرداندن احترام به آنان كمك كند.
از طرف دیگر، باعث شده است که ارزشهای اخلاقی چندان در جوانان نهادینه نشده باشد.امروزه برخى از جوانان و نوجوانان بسيارى از ارزش ها را ناديده مى گيرند و كسانى را نيز كه به رعايت اين ارزش ها مى پردازند، مورد تمسخر قرار مى دهند.
نوع برخورد دانشجو با استاد به دو عامل تربیت و فرهنگ خانوادگی و صلابت و نوع برخورد استاد بستگی دارد. جوانانی که بی احترامی به استاد را برای خود یک عادت کرده اند ثمره خانوادهها و جامعه هستند و نمیتوان برای این معلولها، علتی از خارج پیدا کرد. این پرده دری با کم رنگ شدن ارزشها و حرمتها به وجود آمده است. و هنگامی که ارزش ها کم رنگ می شود حرمت شکنی ها جا باز و شاگرد در برابر استاد خود قد علم می کند ولو اینکه استاد مقصر باشد. براى مثال، زمانى سلام كردن و احترام گذاشتن به بزرگترها ارزش به شمار مى آمد، ولى اكنون نه تنها برخى جوانان اين ارزش را پاس نمى دارند، بلكه رعايت اين ارزش از سوى ديگران را نوعى خودشيرينى و چاپلوسى مى شمارند. در نتيجه، احترام معلم از ديد آنان امرى بيهوده، كم ارزش و كار دانش آموزان چاپلوسی است.
هر چند، ورود بیدغدغه و یا با رقابت کمتر نیزدر دانشگاهها نیز مزید بر علت شده و باعث کمرنگتر شدن فضای علمی دانشگاه شده است.
امام خامنه ای :اگر دانشگاه ما دانشگاه اسلامی است، یكی از بزرگترین مظاهرش بایستی احترام بیش از حد معمول دنیا به اساتید باشد؛ مخصوصا از طرف شاگردان.«بیانات در دیدار رؤسای دانشگاههای علوم پزشکی۱۳۶۹/۰۸/۰۱»
راهكارهاى اصلاحى
خانواده ها در تربيت فرزندان نقش بيشترى برعهده دارند و مى توانند در تبيين نقش و جايگاه معلم به فرزندان خود نقش مؤثرى داشته باشند. به طورى كه دانش آموزان بياموزند احترام ايشان به معلم به سبب زحمت او براى آموزش علم است و ارزش علم آن قدر زياد است كه بايد به آموزش دهنده احترام بگذارند.
مدرسه نيز مى تواند با آموزش مستقيم، ارزش هايى مانند: مسئوليت پذيرى، احترام به حقوق ديگران، همكارى، صداقت، شجاعت و مهارت هاى ارتباطى را به دانش آموزان منتقل كند. اين آموزش ها مى تواند در خلال دروس گوناگون يا از راه اردوها و فعاليت هاى فوق برنامه به اين هدف مهم جامعه عمل بپوشاند و معلمان نيز خود براى حفظ شأن و منزلت معلمى بكوشند و عمل به علم را فراموش نكنند تا الگوى قابل احترامى براى دانش آموزان باشند.
افزون بر اين، معلم بايد سطح دانش خود را به جديدترين و روزآمدترين اطلاعات دنيا مجهز كند و در عين حال ارزش والاى فرهنگ خود را در برخورد با فرهنگ هاى ديگر از دست ندهد و با شناخت دقيق از فرهنگ بومى و اسلامى و ساختن يك زيربناى فرهنگى مناسب، بر خودباختگى خود و دانش آموزان غلبه كند.
بدين ترتيب، از تحقير و تهديد فرهنگ غنى اسلامى و ايرانى جلوگيرى مى شود و با پاى بندى به ارزش هاى والاى آن، احترام و تكريم معلمان به عنوان يكى از مصداق هاى ارزشى اين فرهنگ مانند گذشته در جامعه افزايش خواهد يافت. البته هماهنگى ميان همه نهادها براى دست يابى به اين هدف، بيش از پيش ضرورى است. بى شك، اگر تمام اين گروه ها در يك جهت بايستند و توان و نيروى خود را به سوى هدف معينى به كار گيرند، سريع تر و بهتر مى توانند به اهداف متعالى و ارزشى خود دست يابند.
منبع :http://kovsarnoor.kowsarblog.ir/?p=194682&more=1&c=1&tb=1&pb=1
فضیلت فرزند آوری
فرزندآوری وفرزندپروری باهم ودر کنارهم نیز از جمله فضیلت ها وهدیه های الهی است که خداوند نسبت به جنس عاطفی زن عنایت داشته است اما متاسفانه کم کم به سمت کم رنگی وفراموشی پیش می رود وجای خودش را به نامناسبات دیگری مثل حیوانات وبی بندوباری ها و آزادی هایی هرچندمشروع داده است.
خیلی از خانمهای ما(حتی در دنیای طلبگی) به جای فرزندآوری وفرزندپروری،خود را مشغول کارهای متفرقه کرده اندوگویی این فضیلت زیبا را به دست فراموشی سپرده اند.عده ای به بهانۀ بحران اقتصادی، عده ای به بهانۀ شاغل بودن، برخی بدلیل بی حوصلگی و… از زیر بار آن شانه خالی کرده ویا به یکی اکتفا می کنند ویا اصلا فرزند نمی خواهند تا راحتتر باشند، بهتر به درس وبحثشان بپردازند، شغلشان را از دست ندهند، زندگی مجلل تری داشته باشند وَوَوَ…. .
حضرت آیت الله جوادی املی(حفظه الله) می فرمایند:
«اگر به زنها ميدان بدهند، به اين معنا که کمال زن اين باشد برود فلان جا بازي کند و جايزه بياورد! اين کمال، هنر و فضيلت زن نيست! فضيلت زن آن است که بتواند انسانِ کامل تربيت کند، مادر شود و به تعبير امام(رضوان الله عليه) از دامن او افراد به معراج بروند. تأثير مهم خانواده بر عهده ي مادر و زن است، او اين سِمَت را دارد که مجراي فيض خالقيت است»
«الان باب شده بچهها را ببرند مهد کودک و این خطر است، همین که پدر و مادر بزرگ شدند و سالمند شدند آنها را به خانه سالمندان میبرد چون مهر و عاطفه نچشید، هفت سال کودک باید در دانشگاه عاطفه باشد، تنها کسی که میتواند عاطفه را به جامعه ببرد، تنها کسی که میتواند عاطفه را به جان انسان تزریق کند آغوش مادر است، این عواطف که کم شود و زندگی گذشت و قرضالحسنهای کم شود و بانکهای ربوی زیاد شود، نتیجهاش همین ده دوازده میلیون پروندهای است که در دستگاه قضا هست.»
«ما خیال میکنیم کمال زن در این است که برای ما برود مدال بیاورد، کمال زن در مادر شدن است، در فرزند تربیت کردن است، کمال زن در اصلاح جامعه است، چرا عواطف در جامعه کم است، زن از همین حقیقت خلق شده است، به ما گفتند بیراهه بروید ما هم گفتیم چشم، فضیلت زن در این نیست، که زن و دخترما برود پایش را دراز کند و یک کسی را بزند وبرای ما مدال بیاورد،فأین تذهبون، به کجا داریم میرویم.»(سایت بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء)
لذا در این خصوص به دومورد حدیث ناب از حضرت رسول صلی الله علیه واله و وصیّ برحقّش حضرت علی علیه السلام اشاره می کنیم:
فضیلت بارداری زن تا از شیرگرفتن کودک
رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمودند:
«به آن كس كه مرا به حقّ به پيامبرى و رسالت و تبشير و انذار برانگيخت زنى نيست كه از شوهرش به فرزندى حامله شود مگر اين كه در سايه خداوند عز و جل است تا آن كه درد زايمان به او برسد كه در اين صورت در برابر هر دردى آزاد سازى يك انسان مؤمن براى اوست
و چون زايمان كند و شروع به شيردهى نمايد فرزند از شير مادرش نمى مكد مگر اينكه در برابر زن در روز قيامت نورى فروزان است كه از اوّلين و آخرين هر كس آن را ببيند شگفت زده مى شود و اين زن روزه دار شب زنده دار محسوب مى شود گر چه روزه نباشد و روزه همه عمر و شب زنده دارى همه عمر برايش نوشته مى شود و چون فرزندش را از شير مى گيرد، حق جلّ ذكره مى گويد: اى زن! همه گناهان پيشين تو را برايت بخشيدم كار را از نو آغاز نما.»(منابع فقه شيعه (ترجمه جامع أحاديث الشيعة) آیت الله بروجردی ؛ ج26 ؛ ص819)
مجاهد در راه خدا
در روایت زیبایی از حضرت امیرالمومنین علیه الصلاة والسلام است که فرمود:
«رسول خدا صلى الله عليه و آله از جهاد ياد كرد.
زنى به رسول خدا صلى الله عليه و آله گفت: اى رسول خدا! از اين جهاد براى زنان نيست؟
حضرت فرمود: براى زن در فاصله حاملگى تا زايمانش و تا از شير گرفتن فرزندش اجرى است چونان اجر كسى كه خود را در راه خدا (و جهاد) قرار داده است، پس اگر در اين فاصله بميرد موقعيّت شهيد را دارد.»
(همان،ص817)
منبع :http://hosna.kowsarblog.ir/?p=195122&more=1&c=1&tb=1&pb=1
برخورد موفق با نوجوانان گنهکاری که به تکلیف رسیدهاند شیوه خاص خود را میطلبد. آنها براساس اعتماد، اظهار محبت، تشویق، جایزه و امثال آن ارشاد میشوند. امر و نهی به آنها باید به طور روشن و توأم با احترام صورت گیرد. مثلاً به آنها گفته شود: تو پسر یا دختر خوبی هستی ؛ اما میتوانی بهتر از این هم باشی و آن در صورتی است که به دیگران دروغ نگویی، آزار نرسانی یا در منزل مردم نگاه نکنی، یا نماز خود را به طور مرتب بخوانی، یا در جلسه آموزش قرآن شرکت نمایی.
شیوه امر و نهی به جوانان هنگامی که انسان دوران کودکی و نوجوانی را سپری کرد و به دوران جوانی یعنی بلوغ فکری و جسمی و شکوفایی استعدادها و انتخابهای خود نایل گردید، با توجه به تواناییهای جسمانی و موقعیتهای طلایی که در انتخابها و تصمیمگیریها در عرصههای مختلف زندگی دارد، برای خود ارزش و شخصیت خاصی قائل است. دوست دارد دیگران به او نگرش مثبت و محترمانهای داشته باشند، و در عمل، شخصیت او را مورد توجه قرار دهند. و در مقابل به کسانی که به این خواسته او توجه کرده، احترام او را بهویژه در نزد دیگران حفظ میکنند، صمیمیت و علاقه بیشتری ابراز میدارد. البته این روحیه در مقاطع بعدی عمر هم ادامه دارد اما دوران شروع آن از اهمیت و حساسیت بیشتری برخوردار است.
استفاده از این ویژگیِ جوان موفقیت امر و نهی دینی به او را افزایش میدهد. چه اینکه جوانان به پذیرش حق نزدیکتر و سریعترند. مثلاً به او گفته شود: یک جوان با شخصیت، دیگران را تمسخر نمیکند، یا حیف نیست که روح پاک یک جوان به گناه آلوده شود! یا جوانمردی و شجاعت به این نیست که کسی را بدون دلیل شرعی و عقلی مورد ضرب و شتم قرار دهی بلکه شجاعت و مردانگی به این است که برای دفاع از حق ستیزه کنی، یا روح پاک جوان عزیزتر از آن است که با تقلید از کفار غرب در لباس و وضعیت سر و صورت، خود را به ذلت بکشاند، یا جشن عروسی و نقطه شروع زندگی شرافتمندانه خود را به معصیت آلوده نکن. شب ازدواج، شب آزمایش تقوای عروس و داماد در پیشگاه خداوند است. تا معلوم گردد در اوج زمان شادی چه اندازه به احکام الهی پایبنداند.
ارشاد جوانان در نظر اسلام از اولویت خاصی برخوردار است و علت آن پذیرش سریع و قدرت عمل و طول عمری است که از آن برخوردارند و در پرتو آن میتوانند برکات و خدمات فراوانی را به اسلام و مسلمین ارائه دهند. شیوه امر و نهی به بزرگسالان امر و نهی بزرگسالان از سوی کسانی که از سن کمتری برخوردارند نیازمند اجرای برخی از شیوههاست که به تحلیل آنها میپردازیم. با توجه به اینکه بزرگسالان از سابقه ایمانی بیشتری برخوردار بوده احترام آنها مورد توجه اسلام است. و از طرفی خود را با تجربهتر از دیگران دانسته و چه بسا آگاهتر از آنها به حساب آورند، و برخی از آنها به نوعی غرور پیری مبتلا میگردند که امر و نهی دینی را با مشکل روبرو میسازند. به همین علت باید به گونهای مورد امر و نهی قرار گیرند که به اظهار غرور آنها منتهی نشود.
زنان و مردان کهنسال که عمر خود را صرف خدمت به جامعه و نسل حاضر کردهاند، خود را دارای حق بر دیگران دانسته، احترام خویش را بر آنها لازم میدانند. حال با توجه به روانشناسی بزرگسال باید به امر و نهی ظریف آنها پرداخت. یکی از شیوههای مؤثر در امر و نهی کهنسالان این است که آنها را درباره عمل خود به قضاوت گیریم. مثلاً از آنها بخواهیم تا درباره قرائت نماز ما اظهار نظر کنند و آنها را درباره قرائت برخی کلمات که تلفظ صحیح آن را اداء نمیکنند بیشتر جویا شویم، یا با طرح سؤال از آنها بخواهیم درباره برخورد نادرستی که خود به آن مبتلا شدهاند، اظهارنظر کنند و در این میان به آرامی آنها را مورد اصلاح قرار دهیم. امام حسن و امام حسین علیهما السلام که زمان طفولیت را طی میکردند به پیرمردی گذشتند که وضوی صحیحی نمیگرفت، برای هدایت پیرمرد بر وضوی خود نزاع کردند و قضاوت را به عهده او نهادند و هر دو نزد او وضو گرفتند. پیرمرد گفت هر دوی شما وضوی خوبی گرفتید و این پیرمرد جاهل است که وضوی خوبی نگرفت. شیوه دیگر، طرح سؤال است. طرح سؤال از کسی که عمری را سپری کرده است از تناسب خوبی برخوردار است. مثلاً اگر خمس مال خود را نمیدهد درباره وجوب خمس سؤال شود، یا درباره حکم شرعی ریش تراشی که به آن گرفتار است سؤال گردد. یا از موارد جواز یا ممنوعیت غیبت دیگران که به آن مبتلا شده است پرسیده شود، و یا اگر اهل یاوهگویی و فحش است از او سؤال شود: کسی که به دیگری دشنام داده است چه کند که خدا او را ببخشاید و عمل خود را تکرار نکند؟ البته ممکن است اظهار نظرهای غیرصحیحی نیز ابراز کنند که همین برداشت غلط سبب گناه آنها بوده است که باید نظر آنها در طی مباحثه محترمانه اصلاح شود. شیوه امر و نهی به اعضای خانواده امربهمعروف و نهیازمنکر اعضای خانواده یکی از مسائل مهم فرهنگی خانوادههای مسلمان است. از آنجائی که خوبیها و بدیهای هر یک از اعضای خانواده در اعتبار و سرنوشت سایر آنها بیتأثیر نیست باید احساس مسئولیت بیشتری در امربهمعروف و نهیازمنکر یکدیگر داشته باشند و در بین اعضا سرپرست آنها از مسئولیت بیشتری برخوردار است. قرآن کریم میفرماید: یا اَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا قُوا اَنْفُسَکُمْ وَ اَهْلیکُمْ ناراً وَ قُودُها الْنَّاسُ وَ الْحِجارَةُ ای کسانی که ایمان آوردهاید خود و اهل خود را از آتشی که آتشگیره آن مردم و سنگ خار است حفظ کنید. درباره این آیه شریفه قرآن از پیامبرصلی الله علیه وآله و امام صادقعلیه السلام سؤال شد که چگونه خانواده خود را حفظ کنیم؟ در جواب فرمودند آنها را امر به معروف و نهیازمنکر کنید. بنابراین آیه فوق در زمره آیات امربهمعروف و نهیازمنکر است که در خصوص خانواده نازل شده است. امربهمعروف فرزندان از زمان طفولیت، مسؤولیت سرپرست خانواده را در زمان تکلیف آنها کاهش میدهد و از بسیاری از نهی از منکرهای زمان جوانی بینیاز میسازد. یکی از روشهای امر و نهی دینی در خانواده این است که سرپرست خانواده واجبات دینی را بزرگ و با اهمیت تلقی کند و زشتی گناهان را نیز بزرگ شمارد و این را در سخنان و اعمال خود گوشزد کرده، و به اجرا درآورد، که موفقیت این کار تجربه شده است. برای مثال تمام مسلمانان با دیده احترام به قرآن مینگرند، آن را کتابی مقدس و آسمانی میدانند که برای هدایت انسان بر وجود مقدس پیامبر اکرمصلی الله علیه وآله نازل شده است و این حقیقت را به فرزندان خود میآموزند و از همین رو خانواده مسلمانی یافت نمیشود مگر اینکه بزرگداشت و احترام فوقالعاده به قرآن را جزء برنامههای حتمی زندگی خود قرار داده است. این حاکمیت فرهنگ احترام به قرآن در بین فرزندان خانوادههای مسلمان ناشی از تکریم خاصی است که والدین آنها نسبت به قرآن داشتهاند. وقتی فرزندان مسلمان بزرگ میشوند و به عظمت قرآن آگاه میگردند احترام به قرآن را به طور ریشهای و عمیق درمییابند و این تکریم را به فرزندان خود آموزش میدهند. این تنها نمونه استثنائی نیست بلکه هر چه در فرهنگ حاکم بر خانواده، بزرگ شمرده شود فرزندان، آن را بزرگ میشمارند. نمونه دیگر آن احترام به پیامبر و اهلبیت او علیهم السلام است. هر یک از دستورهای الهی در خور آن است که در فرهنگ خانوادگی مسلمانان، بزرگ شمرده شود. خانوادههایی که نماز را بزرگ میشمارند و فرزندان خود را در هفت سالگی به نماز وامیدارند گرفتار مصیبت جانکاه بینمازی فرزندان خود در زمان تکلیف نیستند. و آنان که به حجاب اهمیت میدهند و چند سال قبل از تکلیف، دختر بچههای خود را به تمرین برخورداری از حیا و حجاب امر میکنند از معصیت بیحجابی و بدحجابی دختران خود در زمان تکلیف درامانند. این روش نسبت به منکرات و افراد منفور نیز مطرح است. همه خانوادههای مسلمان جرثومههای فسادی چون شیطان، فرعون و دشمنان پیامبر و اهلبیت او را نزد خود منفور میدانند و این فرهنگ را به فرزندان خود منتقل میکنند. والدین میتوانند با طرح مداوم زشتی گناهان، فرزندان خانواده را صیانت کنند. این شیوه که در دراز مدت صورت میگیرد، ضامن سلامت اعتقادی و اخلاقی فرزندان خانوادههاست و مشکل بسیاری از والدین فاصله گرفتن از این شیوه فرهنگی سازنده است. حال اگر فرزندان خانوادهای که به سن تکلیف باریافتهاند از انجام واجبات و ترک محرمات سرباز زنند با شیوههای مناسب، مورد امر و نهی قرار گیرند. و اگر مرتبه اول و دوم با شیوههای گستردهای که دارند مؤثر قرار نگرفتند به مرتبه سوم که حبس و محو وسائل گناه ، اقدام نمایند، البته این برخوردها در صورت تأثیر انجام گیرد. یکی از روشهای اصلاح فرزندان طرح دوستی آنها با جوانان با تقواست. حتی اگر والدین هزینهای صرف نمایند تا فرزند خود را با افراد صالح، دوست گردانند کار پسندیدهای کردهاند بلکه اگر این دوستی سبب انجام واجب و ترک حرام گردد، تحقق آن واجب است. رفت و آمد با خانوادههای با تقوا یکی از شیوههای اصلاح و ارشاد فرزندان است. قطع برخی از امکانات رفاهی، عاطفی و مالی موقت که عوارض منفی جانبی به همراه نداشته باشد میتواند مؤثر باشد. البته قطع روابط با دوستان بد و خانوادههای غیرصالح بر هر چیزی مقدم است. این امور را میتوان در ارتباط با زنی که مرتکب حرام یا ترک واجب میگردد به کار گرفت. حال اگر مرد خانواده مرتکب معصیت ترک واجب گردد باید سایر اعضای خانواده در حد امکان او را مورد امر و نهی دینی قرار دهند و چنانچه مؤثر قرار نگیرد تکلیف بیشتری ندارند مگر اینکه گناه او به گونهای باشد که بر حسب قوانین اسلامی، معرفی او به دستگاههای حکومتی واجب باشد. شیوه امر و نهی به بانوان امربهمعروف و نهی از منکر گنهکاران برهر انسان مکلفی با وجود شرایط آن واجب است و تفاوتی وجود ندارد که گنهکار و امر و نهی کننده از زنان یا مردان باشند. امر و نهی مرد و زن و بهعکس، ویژگیهای خاص خود را دارد اما هیچگاه سبب ترک امر و نهی به یکدیگر نمیگردد. آنچه معیار است وجود شرایط و رعایت موازین اسلامی است. در یکی از استفتائات از امام خمینی قدس سره آمده است: آیا دختری با شرط رعایت کردن موازین اسلامی میتواند پسری را راهنمایی و کمک کند؟ در جواب فرموده است: با مراعات موازین اسلامی مانعی ندارد. در اینجا تنها منکرات اخلاقی مربوط به هوسرانیهای زنان نظیر بیحجابی و خودنمائی، اظهار زینتها، نازک و تحریکآمیز سخن گفتن و شوخی با مردان نامحرم و امثال آن مورد بحث است و در سایر مسائل با کمی تفاوت امر و نهی به روال عادی صورت میپذیرد. و تنها تذکر مرد جوان به دختر و زنان جوان آن هم درباره بیحجابی و بدحجابی، آرایش و خودنمایی در جامعه و نزد نامحرم است که باید مورد دقت قرار گیرد. در اینجا توصیههایی را به منظور موفقیت هر چه بیشتر مردان در امر و نهی بانوان بیان میکنیم: -رعایت تقوای همه جانبه به هنگام امر و نهی. - انتخاب موقعیت زمانی و مکانی مناسب. - در صورت لزوم امر و نهی در حضور دیگری انجام گیرد زیرا حضور دیگران حرکت مقدس نهی از منکر در جامعه را از هرگونه تهمت و افترا حفظ میکند. البته در برخی موارد لازم است کسی شاهد یا شنونده تذکر به زنان و دختران نباشد. -کلمات و حرکات تذکر دهنده به گونهای باشد که از موضع تهمت بهدور باشد. - نهیازمنکر با کمال وقار، سر بهزیری و با بیان واضح و رسا، محترمانه و با صبغهالهی بیان شود. مثلاً گفته شود: خواهر (خانم) حجاب دینی خود را مراعات کن که این حکم خداست، یا دستور خداوندست که موی سر خود را کاملاً بپوشانی، یا خداوند خودنمایی زنان در جامعه را حرام کرده است. یا سر و گردن خود را بپوشان که حجاب حکم خداست و شما هم بنده خدا هستید. -نهیازمنکر از هرگونه نقصان و بریدگی در کلام و دلهره و اضطراب بهدور باشد. - در صورت همراه بودن خانواده نهی کننده، دختران یا زنان همراه، امر و نهی کنند. در غیر این صورت یا در صورت ضرورت خود در حضور آنها امر و نهی نماید. -اگر بیحجاب همراه دیگری است تذکر به او به صورت عادی انجام گیرد. البته اگر به همراه پدر یا همسر خود باشد گاهی بهتر است به پدر یا شوهر وی تذکر داده شود تا او را مورد نهیازمنکر قرار دهد. سلام و احوالپرسی با سرپرست او میتواند مقدمه خوبی برای بیان امر و نهی باشد. - برخی دختران بیحجاب در کنار مادران با حجاب خود در جامعه حاضر میشوند. تذکر به آنها در نزد مادر کار پسندیدهای است زیرا غالب مادران از امربهمعروف به دختر خود حمایت میکنند. البته عده کمی از آنها با تذکر به دختر خود موافق نیستند و چه بسا موضعگیری منفی کنند. تعریف از حجاب مادران نقش بسیار مؤثری دارد، مثلاً گفته شود: چرا از روش مادر خود فاصله گرفتهای؟ حجاب مادر شما الگوی شماست. ارزش زن به پوشیدگی است نه هوسرانی و تقلید از دشمنان اسلام. - برخی زنان مبتذل به گونهای در جامعه حضور مییابند که در صورت تذکر و اراده اصلاح وضع خود، نمیتوانند به وظیفه دینی خود عمل کنند. به چنین کسانی میتوان گفت: از خدا نمیترسی یا از خداوند حیا نمیکنی اینگونه در جامعه حاضر شدهای؟ زن عفیف اینگونه وارد جامعه نمیشود، یا آرایش و خودنمایی برای غیرشوهر حرام است و شما باید ساده و پوشیده باشید. برخی زنان بیحجاب که مورد امر و نهی قرار میگیرند اظهار میدارند: شما نگاه نکن چرا نگاه کردی؟ در جواب میتوان گفت، نگاه نکردن من از تکلیف شما نمیکاهد. شما نامحرم را به نگاه نگیر. نگاه افتادن غیر از نگاه کردن عمدی است. نگاه من تو را بیحجاب کرد یا بیحجابی تو سبب نگاه من شد؟ به خانمی که دختر بچه خود را به صورت عروسکی در ویترین جامعه به نمایش گذارده بود گفته شد. به همان گونه که برای خود شخصیت و ارزش قائلید برای فرزند خود نیز قائل باشید. حیای دختر بچه با عریان بودن سر و پاهای او از بین میرود. آنگاه مقدمه معصیت بیحیایی و بیحجابی آینده او را به دست خود فراهم کردهای. جواب داد: حجاب او واجب نیست. گفته شد بیحجابی او واجب است؟ حافظان حریم (امر به معروف در عصر ما)/ تألیف محمدرضا اکبری.
منبع : http://fanoos.kowsarblog.ir/?p=194446&more=1&c=1&tb=1&pb=1
***لطفا مطلب را با ذکر منبع کپی کنید تا رتبه شما کم نشود فانوس***
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار فرماندهان و جمعی از پرسنل نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی، ۲۲ بهمن و انتخابات را دو عید پرمضمون ملت ایران خواندند و با تأکید بر حضور چشمگیر و دشمن شکن مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال افزودند: حضور همگانی مردم در انتخابات ۷ اسفند نیز، به عنوان خونی تازه، عزت و اقتدار ایران و نظام را بیمه می کند و اهداف دشمن حیله گر غدار را خنثی می کنند.
ایشان با تجلیل از حضور مردمی در مراسم ۲۲ بهمن هر سال خاطرنشان کردند: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در سی و هفت سال گذشته، حضور جسمی همراه با اراده و عزم و محبت و پشتیبانی بوده است و امسال نیز به فضل الهی حضور مردم در خیابانها، چشمگیر و دشمن شکن و مأیوس کننده بدخواهان خواهد بود.
حضرت آیت الله خامنه ای برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن را تکرار شادمانه عید انقلاب دانستند و با تأکید بر اینکه چنین مراسم مردمی مستمری در جهان بی نظیر است، افزودند: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، مردم در هر شرایطی اعم از شرایط سخت جوی و در دل مشکلات، همواره در مراسم عید انقلاب در ۲۲ بهمن حاضر بوده اند.
ایشان افزودند: بخش قابل توجهی از کسانی که در سالهای اخیر در راهپیمایی شرکت کرده اند به اقتضای سن خود روزهای انقلاب و ۲۲ بهمن ۵۷ را ندیده اند و این سلسله تمام نشدنی نشان دهنده قدرت بازآفرینی انقلاب است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه نباید گذاشت خاطره این حادثه عظیم و به فراموشی سپرده شود، گفتند: باید حقیقت انقلاب همواره در ذهن مردم زنده بماند زیرا انقلاب اسلامی در نیمه راه خود است و برای استحکام پایه ها و رسیدن به اهداف والای خود، نیازمند زنده نگه داشتن اهداف اصلی است.
تمام تلاش جبهه گسترده بدخواهان نظام اسلامی، بازداشتن جمهوری اسلامی از ادامه حرکت به سمت هدفهای عزت آفرین و قدرت آفرین و بازگرداندن سلطه بیگانگان بر کشور است
حضرت آیت الله خامنه ای تشکیل جامعه اسلامی برخوردار از علم، عدل، اخلاق، عزت و پیشرفت را اهداف اصلی نظام اسلامی برشمردند و تأکید کردند: هدف اساسی جبهه دشمن، به فراموشی سپرده شدن این اهداف والا، و در نهایت تغییر رفتار و «تغییر درونی نظام جمهوری اسلامی» است.
ایشان با تأکید بر اینکه هدف اصلی دشمن «تغییر ماهیت و هویت انقلابی نظام جمهوری اسلامی» است، افزودند: تمام تلاش جبهه گسترده بدخواهان نظام اسلامی، بازداشتن جمهوری اسلامی از ادامه حرکت به سمت هدفهای عزت آفرین و قدرت آفرین و بازگرداندن سلطه بیگانگان بر کشور است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه احتمال جنگ سخت بر ضد ایران، در شرایط کنونی بعید است ولی محال نیست، تأکید کردند: امروز اصلی ترین برنامه برای مقابله با نظام اسلامی، جنگ نرم است تا نظام و مردم ایران را از مؤلفه های قدرت تهی کنند.
ایشان تهی شدن یک ملت از مؤلفه های قدرت را به معنای تسلیم پذیر شدن دانستند و گفتند: اگر ملت ضعیف شد، برای مقابله با او دیگر احتیاجی به جنگ سخت نیست.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: تنها راه جلوگیری از چنین وضع دهشتناکی، حفظ و حراست از تفکر انقلابی در «عمل و رفتار و جهت گیریها و ضوابط و قوانین» است.
رهبر انقلاب در ادامه سخنانشان انتخابات را تزریق روح و خون تازه و نفسی نو برای ملت و کشور خواندند و افزودند: ملت با استفاده از حق طبیعی خود، در موعد های مقرر، به صحنه می آید تا تصمیم گیری کند چه کسانی از مسئولانی که قبلاً انتخاب کرده، بمانند یا بروند.
ایشان انتخابات را «تجدید قوای ملت و بیعتی تازه با اهداف انقلاب» برشمردند و افزودند: اصرار بنده بر حضور همه در انتخابات به این دلیل است که مشارکت همگانی، کشور و نظام را عزت می بخشد و بیمه می کند لذا شرکت در این حادثه عظیم، فریضه ای برای همه مردم است.
حضرت آیت الله خامنه ای ایجاد شکاف و دو قطبی کاذب و خطرناک میان ملت و نظام را از اهداف همیشگی جبهه دشمن و در رأس آن امریکا خواندند و تأکید کردند: حضور ملت در انتخابات و تجلی دوباره ارتباط مستحکم مردم و نظام، به معنای نصرت جمهوری اسلامی و ناکام ماندن این اهداف دشمن است و این حضور براساس وعده صدق الهی، نصرت و یاری پروردگار را به همراه می آورد.
ایشان با یادآوری سلسله تحرکات و توطئه های دشمنان از اول پیروزی انقلاب از جمله طرح تجزیه ایران، کودتا، ۸ سال جنگ تحمیلی و تحریم های روز افزون خاطرنشان کردند: ملت در مقابله با همه توطئه ها به یاری نظام اسلامی آمد و پروردگار نیز با نصرتی متقابل، جمهوری اسلامی و ملت ایران را به قدرتی منطقه ای و در برخی مسائل به یک قدرت مؤثر و نافذ جهانی تبدیل کرده است.
ایشان در جمع بندی این بخش از سخنانشان خطاب به ملت تأکید کردند: عزت و افتخار و اقتدار میهن و ملت، در گرو عمل به وظایف انقلابی است که شرکت در انتخابات از مهمترین این وظایف به شمار می رود.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه سخنان خود درباره انتخابات با اشاره به برخی حرفهای غلط و نامناسب که این روزها مایه تشویش و تردید مردم می شود افزودند: این حرفها فقط با نگاه سیاسی و به علت دوری از انگیزه های خدایی بیان می شود اما اکنون قصد ندارم به آنها بپردازم.
رهبر انقلاب در بحث انتخابات، خطاب به مسئولان نیز چند نکته مهم بیان کردند که اصلی ترین آنها، مشغول نشدن به مسائل تبلیغاتی و روزنامه ای بود.
مسئولان به یاری پروردگار مشغول کار و تلاشند اما مراقب باشند که جنجالهای روزمره انتخاباتی آنها را سرگرم نکند و از پرداختن به مسائل مهم به ویژه اقتصاد غافل ننماید
ایشان افزودند: مسئولان به یاری پروردگار مشغول کار و تلاشند اما مراقب باشند که جنجالهای روزمره انتخاباتی آنها را سرگرم نکند و از پرداختن به مسائل مهم به ویژه اقتصاد غافل ننماید.
حضرت آیت الله خامنه ای، انتخابات را موضوعی در نهایت اهمیت خواندند اما خاطرنشان کردند: این مسئله با همه اهمیتش مقطعی است و آنچه بعد از چند هفته باقی می ماند مسائلی اساسی کشور از جمله مقاوم سازی اقتصاد است.
رهبر انقلاب با اشاره مجدد به ظرفیت عظیم نیروی انسانی تحصیلکرده و پرانگیزه، ویژگی های اقلیمی و منابع و ذخائر طبیعی ایران به مسئولان تأکید کردند: با تکیه بر این سرمایه های بی نظیر، اقتصاد کشور را به گونه ای مقاوم کنید که دشمن از فکر فشارهای اقتصادی برای تحمیل خواسته هایش منصرف شود.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: مسئولان با هدایت سرمایه ها به سمت تولید صنعتی و کشاورزی، رونق تولید و حل مشکل رکود، به پیشرفت کشور شتاب دهند تا دشمن بالاجبار بفهمد که تحریم بی فایده است.
حضرت آیت الله خامنه ای با یادآوری سخنان «ده، ۱۲ ساله اخیر خود» به مسئولان درباره ضرورت مقاوم سازی درونی اقتصاد افزودند: اگر این هدف تحقق یابد برای اشتغال جوانان، بیکاری، و دیگر مشکلات اقتصادی نیز راه حلهای مناسبی پیدا می شود.
رهبر انقلاب در نکته مهم دیگری، توجه کامل و همیشگی به نقشه ها و اهداف جبهه وسیع دشمنان را ضروری خواندند و خاطرنشان کردند: کسانی که از دشمنان خود غافل می شوند و دلشان به آنها خوش است، هیچ گاه مورد تمجید مردم قرار نمی گیرند.
ایشان افزودند: دشمن لبخند می زند، شما هم لبخند می زنید، اما باید مراقب بود که پشت لبخند دشمن چه حیله ای نهفته است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: باید نقشه های دشمن را در مسئله امنیت، معیشت، فرهنگ، جوانان، آسیبهای اجتماعی و دیگر مسائل درک کرد و با هدف مقابله با آن، سیاست گذاری، قانونگذاری و اقدام کرد و حرف زد.
رهبر انقلاب با اشاره به سخنی از شاعر شیرین سخن، سعدی شیرازی خاطرنشان کردند: دشمن وقتی سلسله دوستی بجنباند، درلباس دوست کاری می کند که هیچ دشمنی نمی تواند.
ایشان با یادآوری وقاحت و نابکاری دشمن، مسئولان را به مراقبت مضاعف فراخواندند و افزودند: امریکاییها به سادهترین سؤالات افکار عمومی جهان درباره علت حمایت از عوامل جنایات وحشیانه در یمن پاسخ نمی دهند و وقیحانه به حمایت از کسانی ادامه می دهند که بیرحمانهترین شکل تروریسم دولتی را در کشتار مردم بی گناه یمن انجام میدهند.
حضرت آیت الله خامنه ای ادعای دفاع امریکاییها از حقوق بشر و دموکراسی را به سخره گرفتند و خاطرنشان کردند: آنها از رژیم کودککش صهیونیستی و همپیمانان منطقهای خود که کوچکترین آشنایی با انتخابات ندارند و اصلاً انتخابات را نمی فهمند، حمایت می کنند!
رهبر انقلاب افزودند: هیئت حاکمه امریکا به قدری وقیح است که وحشیانهترین کارها را انجام میدهد و بعد به شما لبخند می زند، آیا نباید در مقابل چنین دشمنی، با حواس جمع رفتار کرد؟
حواس ملت در مقابل دشمن به یاری پروردگار جمع بوده و هست و حرکت عظیم ملت، تاکنون توطئههای این دشمن غدّار و حلیه گر را ناکام گذاشته و بعد از این هم او را خوار خواهد کرد
حضرت آیت الله خامنهای در جمع بندی این بخش از سخنانشان تأکید کردند: حواس ملت در مقابل دشمن به یاری پروردگار جمع بوده و هست و حرکت عظیم ملت، تاکنون توطئههای این دشمن غدّار و حلیه گر را ناکام گذاشته و بعد از این هم او را خوار خواهد کرد.
رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود بیعت نیروی هوایی با امام خمینی در نوزدهم بهمن سال ۱۳۵۷ را پدیده ای مهم و تأثیرگذار و ستاره ای راهنما در تاریخ انقلاب خواندند و گفتند: نیروی هوایی ارتش در روز نوزدهم بهمن با پیوستن به مردم، معادلات کشور را تغییر داد و این حرکت بلافاصله از طرف مردم نیز پاسخ داده شد و این نشان می دهد با «مردم بودن»، حمایت مردم را به دنبال می آورد.
حضرت آیت الله خامنه ای عملکرد نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی را در طول ۳۷ سال گذشته، واقعاً خوب خواندند و افزودند: امروز نیروی هوایی ارتش مجموعه ای مستحکم، مقتدر، مبتکر و در کنار مردم است و باید روز بروز بر این استحکام و قدرت و توانایی و ارتباط با مردم افزوده شود.
در ابتدای این دیدار امیر سرتیپ خلبان شاه صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش ضمن گرامیداشت ۱۹ بهمن، روز نیروی هوایی، به اقدامات این نیرو در حوزه های دفاعی، علمی و فرهنگی اشاره و تاکید کرد: نیروی هوایی ارتش با درک آرایش جدید منطقه و در چارچوب راهبرد دفاعی جمهوری اسلامی ایران اهداف ابلاغی را با قدرت و انگیزه ای مضاعف دنبال می کند.
منبع :http://www.leader.ir/fa
رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش در ۱۹ / بهمن / ۱۳۹۴:
حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمن شکن و مأیوس کننده بدخواهان خواهد بود .
منبع : http://www.leader.ir/fa
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار آقای آلکسیس سیپراس نخست وزیر یونان، با اشاره به سوابق درخشان فرهنگی و تمدنی ایران و یونان، خاطرنشان کردند: این سفر می تواند آغاز خوبی برای افزایش مبادلات و همکاریهای بلند مدت دو کشور باشد.
حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به اظهارات نخست وزیر یونان درباره دیدگاهها و منافع متضاد در اروپا، افزودند: این انتقاد به اروپا وارد است که بر خلاف گذشته، اراده مستقلی در قبال امریکا ندارد که اروپاییها باید این نقطه ضعف را اصلاح کنند.
رهبر انقلاب در خصوص سخنان نخست وزیر یونان درباره مسئله سوریه نیز گفتند: تروریسم یک بیماری واگیردار و بسیار خطرناک است که اگر همه بهطور جدی با آن مقابله کنند قابل کنترل است اما متأسفانه برخی با واسطه یا بیواسطه به جریانهای تروریستی کمک میکنند.
ایشان با اشاره به نقاط مشترک و همسویی سیاستهای ایران و یونان گفتند: جنابعالی و دولتتان سیاست و منش مستقلی دارید که امیدوار هستیم بتوانید بر مشکلات اقتصادی فائق آیید و این سفر نیز زمینهای برای تقویت منافع هر دو کشور باشد.
در این دیدار که آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای «آلکسیس سیپراس» نخست وزیر یونان، خطاب به رهبر انقلاب گفت: شما رهبر مردم بزرگ و پرافتخاری هستید که نقشی تعیین کننده در تاریخ و در دفاع از آرمانها و استقلالشان ایفا کردهاند.
آقای سیپراس سفر به ایران را نشانه اراده سیاسی مشترک برای افزایش همکاری در تمامی سطوح خواند و افزود: این سفر نقطه عطفی در روابط دو جانبه و به سود منافع هر دو کشور خواهد بود.
نخست وزیر یونان: اقتصاد کشورهای اروپایی به یکدیگر وابسته شده که برای اصلاح این وضع، باید ترکیب قوا در اتحادیه اروپا عوض شود
نخست وزیر یونان با اشاره به دیدگاهها و منافع متضاد، و پیچیدگیها و مشکلات حوزه اروپا، خاطرنشان کرد: اقتصاد کشورهای اروپایی به یکدیگر وابسته شده و تغییر در آنها بسیار دشوار است که برای اصلاح این وضع، باید ترکیب قوا در اتحادیه اروپا عوض شود.
آقای سیپراس در خصوص مسئله سوریه نیز گفت: امیدواریم شاهد تحولات مثبتی در مسئله سوریه باشیم زیرا این بحران دارای ابعاد انسانی است که صدها هزار نفر را در اثر حملات تروریستها مجبور به ترک خانههایشان و مهاجرت به کشورهای دیگر از جمله یونان کرده است.
رهبر انقلاب اسلامی امام خامنه ای (مدظله العالی)در ادامه چند نکته را درخصوص اولویت های اصلی دولت یازدهم متذکر شدند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تازه نفس بودن اعضای دولت و در عین حال محدود بودن فرصت ها و همت ها تأکید کردند: مسائل اقتصادی و پیشرفت علمی دو اولویت اصلی کشور هستند که باید مورد توجه و اهتمام ویژه قوه مجریه و همچنین قوای دیگر قرار گیرند.
ایشان درخصوص مسائل اقتصادی به زیرساخت های خوب اقتصادی که ظرف 10 سال گذشته در کشور ایجاد شده است اشاره کردند و افزودند: با توجه به این زیر ساخت ها، باید ایجاد ثبات و آرامش ذهنی در مردم و بازار، کاهش تورم، تأمین نیازهای اساسی مردم و تحرک بخشیدن به تولید ملی در دستور کار فوری دولت قرار گیرد.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: این اقدامات فوری، در واقع، آغاز حماسه اقتصادی است که در ابتدای سال بر آن تأکید شد.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته تحقق حماسه اقتصادی نیازمند حرکتی بلندمدت است و هیچ انسان منصفی از دولت توقع حل سریع همه مشکلات اقتصادی را ندارد ولی انتظار حرکت به سمت حل مشکلات با نگاه حکیمانه و مدبرانه، وجود دارد.
ایشان با اشاره به بررسی سیاستهای اقتصاد مقاومتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفتند: اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد ریاضتی نیست بلکه اقتصادی است که بتواند در مقابل بحران ها و جزر و مدهای بین الملل مقاوم باشد.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین به حرکت پرشتاب علمی که از 10 سال پیش آغاز شده است، اشاره و تأکید کردند: این حرکت پرشتاب علمی به هیچ وجه نباید متوقف شود.
سخنان رهبر انقلاب در اولین دیدار هیأت دولت یازدهم با تبیین شاخص های مهم دولت مطلوب اسلامی ادامه یافت.
حضرت آیت الله خامنه ای سلامت اعتقادی و اخلاقی را از شاخص های برجسته دولت مطلوب اسلامی برشمردند و افزودند: این اعتقادات و نگاه صحیح به حقایق جامعه، منجر به سلامت عملکرد دولت خواهد شد.
ایشان در همین زمینه، مجموعه بیانات، رهنمودها و مواضع امام خمینی (رض) را شاخصی اساسی خواندند و تأکید کردند: اصول و ارزشهای انقلاب در سخنان و مواضع امام، متجلی است و اگر عملاً پایبند و دلبسته آنها باشیم و در مواقع ابهام نیز به آنها رجوع کنیم، به فضل الهی، کارها «خوش آینده» خواهد بود و به پیش خواهیم رفت.
رهبر انقلاب در تبیین بیشتر شاخص سلامت اعتقادی و اخلاقی، اطمینان و اعتماد کامل به وعده های یاری خداوند را کاملاً ضروری برشمردند و افزودند: در تجربیاتی مانند پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و غلبه بر شورشهای متعدد قومی در اوایل انقلاب، ملت و مسئولان کشور، تحقق وعده های پروردگار را کاملاً لمس کردند که این تجربه های ارزشمند، زمینه ساز اعتماد کاملتر به وعده های نصرت و یاری خداوند است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به سخنان آقای روحانی افزودند: اعتماد به پروردگار و نگاه درست، عاقلانه و بخردانه، حلال مسائل خواهد بود.
خدمت به خلق، دومین شاخصی بود که رهبر انقلاب اسلامی در بیان ویژگی های دولت مطلوب اسلامی، به آن پرداختند.
ایشان خدمت به مردم را گفتمان اصلی دولت اسلامی و فلسفه وجودی مسئولان خواندند و تأکید کردند: هیچ مسئله ای نباید مسئولان را از خدمت به مردم غافل کند.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: دیدگاهها و سلایق متفاوت سیاسی – اقتصادی و اجتماعی حاشیه است و خدمت به مردم متن، اجازه ندهید حاشیه ها بر متن اثر بگذارد.
رهبر انقلاب، عبور سریع فرصت خدمت به مردم را به دولت جدید گوشزد کردند و افزودند: به همه دولتهای قبلی نیز گفتم که فرصت 4 یا 8 سال مسئولیت، به سرعت می گذرد اما همین مدت محدود، شامل فرصتهای بی پایان برای خدمت به ملت است که نباید هیچکدام را از دست داد.
حضرت آیت الله خامنه ای در بحث خدمت به مردم،نگاه و کار جهادی را ارزشمند برشمردند و افزودند: کار جهادی به معنای بی قانونی نیست و من بشدت مخالف بی قانونی هستم اما در چارچوب قوانین نیز می توان به دور از نگاه مرسوم اداری، با «نگاه جهادی و شوق آرمانی»، عمل کرد و موانع را پشت سر گذاشت.
حضرت آیت الله خامنه ای عدالت را از دیگر شاخص های مهم دولت مطلوب اسلامی برشمردند و افزودند: همچنانکه قبلاً نیز تأکید شده ما در پی پیشرفت و یا به تعبیر رایج توسعه هستیم اما قطعاً این پیشرفت باید با عدالت همراه باشد و گرنه جامعه مانند کشورهای غربی دچارشکاف و تبعیض و نارضایتی خواهد شد.
سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد چهارمین شاخص دولت مطلوب از نگاه رهبر انقلاب اسلامی بود.
ایشان به اعضای دولت جدید یادآور شدند منصب حکومتی جایگاه وسوسه انگیز قدرت و منابع مادی است، مانند یک چشم بصیر و یک نورافکن قوی و دائم، مراقب باشید دستگاه تحت مدیریت شما از وسوسه فساد، دور و در امان بماند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به وجود دستگاههای نظارتی از هر سه قوه، خطاب به هیأت دولت افزودند: فساد همچون موریانه است، با قاطعیت و تدبیر جلوی رخنه «فساد، پارتی بازی، رشوه و اسراف» را بگیرید تا اصولاً نیازی به ورود دستگاهای نظارتی به حیطه مدیریتی شما، پیش نیاید.
رهبر انقلاب، کارکنان و مسئولان دستگاههای اجرایی را انسانهایی پاک و شریف برشمردند و افزودند:» وجود چند انسان ناسالم، متأسفانه مثل میکروب، زحمات و تلاشهای کارکنان خدوم دستگاهها را زیر سؤال می برد که باید جلوی این کار را گرفت.
حضرت آیت الله خامنه ای، قانونگرایی را از دیگر شاخص های بسیار مهم دولت مطلوب دانستند و افزودند: قانون، ریل حرکت دولت است و اگر به هر دلیلی از آن خارج شوید کشور و مردم، صدمه می بینند.
ایشان افزودند: ممکن است برخی قوانین ناقص و معیوب باشد اما ضرر عمل نکردن به همین
قوانین بیشتر از اجرای آنهاست بنابراین تلاش کنید قانون گرایی در همه دستگاهها نهادینه شود.
رهبر انقلاب اجرای اسناد بالادستی از جمله سیاستهای کلی نظام و سند چشم انداز را از لوازم قانون گرایی برشمردند و افزودند: مصوبات شوراهای عالی از جمله شواریعالی انقلاب فرهنگی و شورایعالی فضای مجازی که بسیار مهم است باید معتبر شناخته و براساس آنها عمل شود.
رهبر انقلاب در همین زمینه، سیاستهای کلی تحول نظام اداری را نیز بسیار مهم خواندند و افزودند: در اجرای این سیاستها متأسفانه تأخیر شده که باید آن را اجرایی کرد.
حکمت و خردگرایی ششمین شاخص مورد تأکید رهبر انقلاب در دیدار با آقای روحانی و کابینه وی بود.
ایشان با توصیه مؤکد به دولت برای استفاده از ظرفیت خوب کارشناسان داخلی در همه زمینه ها و عرصه ها افزودند: باید قبل از هر اقدام و حتی هر اظهار نظر و موضع گیری، مطالعات کارشناسی لازم انجام شود چرا که هزینه برطرف کردن تبعات منفی کارهای ناپخته و سخنان ناسنجیده بسیار زیاد است.
تکیه بر ظرفیت درون زای داخل کشور، نکته مهم دیگری بود که رهبر انقلاب توجه هیأت وزیران را به آن جلب و تأکید کردند: کلید حل مشکلات، در ظرفیتها و امکانات داخل کشور است که باید با خردمندی از آنها بهره گرفت.
حضرت آیت الله خامنه ای در تشریح بیشتر ضرورت تکیه بر ظرفیتهای درونی کشور افزودند: این حرف به معنای استفاده نکردن از ظرفیتهای بیرونی نیست بلکه نکته اساسی این است که نباید به خارج امید بست و به آن اعتماد کرد.
رهبر انقلاب با اشاره به جبهه دشمنان انقلاب افزودند: واقعیت این است که از جبهه خصم، نمی توان و نباید انتظار دوستی و صمیمیت داشت.
ایشان خاطرنشان کردند: سهم هر کشور در مناسبات بین المللی به اقتدار درونی آن کشور وابسته است بنابراین باید تلاش کرد روند اقتدار روزافزون داخلی کشور، استمرار یابد و تقویت شود….
تَشَخُّص واقعى و شرف واقعى
حضرت امام خا منه ای (مدظله العالی)فرمودند :
«نامها و عنوانها و جايگاهها و كرسيها به انسان تشخص نميدهد؛ تشخص واقعى و شرف واقعى در معانى ديگرى است؛ همچنانى كه در روايت داريم كه «اشراف امّتى حملة القران و اصحاب اللّيل». اشرافيت در نظامهاى مادى معنايى دارد ؛ ولى در نظام اسلامى اشرافيت معناى ديگرى دارد. آن كسانى كه اصحاب الليل اند - كسانى هستند كه براى خدا در شب قيام ميكنند - يا كار دشوار را براى مردم در شب انجام ميدهند، يا آن كسانى كه حملةالقرآن هستند و با قرآن انس دارند و با نور قرآن و هدايت قرآن حركت ميكنند، «اشراف» اينها هستند. كسانى كه پول دارند، ثروت دارند و جايگاه اجتماعى دارند، آنها در منطق و در نظام ارزشى اسلامى «اشراف» محسوب نميشوند.»
منبع :http://www.leader.ir/tree/index.php?catid=71&nodeid=14992ديدار رئيس جمهوری و اعضاى هيئت دولت 02/06/1387
محشور شدن افراد با پیشوایان خود در آخرت
در روز قیامت افرادی که در دنیا دنبال هر کسی رفتند و از او پیروی نمودند و هر کسی را امام و پیشوا و مقتدای خود قرار دادند، خواه از پیشوایان عدل بوده باشند و خواه از پیشوایان ظلم، این افراد با امامان خود محشور می شوند؛ این رعایا و افراد رعیت با پیشوایان خود محشور و به آنها ملحق می گردند. اگر آن ائمه بهشتی هستند با آنها به بهشت می روند و اگر جهنمی باشند با آنها به جهنم می روند. قرآن در این باره می فرماید: «یوم ندعوا کل أناس بإمـ’مهم فمن أوتی کتـ’به بیمینه فأولـ’ئک یقرءون کتـ’بهم و لا یظلمون فتیلا* و من کان فی هـ’ذه أعمی ‘ فهو فی الاخرة أعمی ‘ و أضل سبیلا؛ روزی خواهد رسید که ما هر دسته از افراد مردم را به امامشان می خوانیم؛ پس آن کسانی که نامه عمل آنها به توسط راست داده شود، این دسته نامه عمل خود را می خوانند و به مقدار کمی هم (به مقدار چرکی که بین انگشتان فتیله می شود) به آنها ظلم نخواهد شد. و کسی که در این دنیا کور باشد او در آخرت کور است و راهش نایاب تر و گم تر خواهد بود» (اسراء/ 71-72). آن کسانی که در دنیا چشم حقیقت و بصیرت خود را باز نکردند و به نابینایی نسبت به امور معنویه، دنیای خود را سپری کردند و به شهوات و هواجس نفسانیه خود را مبتلا ساختند، در آخرت هم نابینا هستند و راهی ندارند.
در این آیه مبارکه می فرماید: ما هر دسته را به سبب امامشان می خوانیم و نامه عمل کسانی که از ناحیه راست به آنها داده می شود چنانست. مردم سعادتمند به سبب و به وسیله امام خوانده می شوند و از ناحیه سعادت نامه عمل به آنها میرسد. امام مثل مغناطیس و آهن رباست که تمام اشیاء هم شکل خود را در طیف مغناطیسی خود جمع میکند. آهن ربا تمام ذرات آهن را به خود می گیرد، نه ذرات مس و روی و نیکل را. امامان حق و پیشوایان عدل، افراد حق و عادل و امامان باطل افراد منحرف و ستیزه جو و متعدی را به سمت خود می کشند.
ذره ذره کاندرین ارض و سماست *** جنس خود را همچو کاه و کهرباست
معده نان را میکشد تا مستقر *** میکشد مر آب را تف جگر
چشم جذاب بتان زین کویهاست *** مغز جویان از گلستان بویهاست
زانکه حس چشم آمد رنگش کش *** مغز و بینی میکشد بوهای خوش
زین کشش ها ای خدای راز دان *** تو به جذب لطف خودمان ده امان
(مثنوی، جلد ششم از طبع میرخانی، ص 601)
در این عالم کثرت و اعتبار، به صورت ظاهر همه با هم مخلوطند؛ ولی از نقطه نظر گرایش های باطنی مردم به دستجات و احزاب و فرق و ملل و نحل منقسم میشوند و هر دسته تابع امامی خاص و پیشوایی مخصوص به خود می باشند. در قیامت که موطن بروز حقایق است خداوند هر دسته و جمعیتی را به سبب امامشان می خواند؛ آن کسان که اهل سعادتند نامه عمل از ناحیه و موطن سعادت به آنها می رسد و به وسیله امام به حق، امام سعادت خوانده می شوند؛ و آن کسانی که اهل شقاوتند نامه عمل از ناحیه و موطن شقاوت و به وسیله امام باطل، امام شقاوت خوانده میشوند. پس امام به حق که سعید است دارای صفت سعادت است که راستی است، و یمین که سعادت است نعت و صفت امام است و بنابراین تفریع «فمن أوتی کتـابه و بیمینه؛ پس هر که نامه او به دست راستش داده شود»، تفسیر «یوم ندعوا کل أناس بإمـامهم؛ روزی که هر گروهی را با امامشان فرا می خوانیم» (اسراء/ 71) را می کند و می فرماید: چون امام محل جذب افراد هم سنخ میباشد کسانی که دارای سنخیت رحمت و عافیت هستند و این صفت در آنها مشهود است به وسیله امام به حق خوانده میشوند. و امام جائر و باطل که شقی است دارای صفت شقاوت است، و امام جائر با این صفت آنها را می خواند و جمع میکند.
در آیه وارد در سوره اسراء به جای «من أوتی کتـابه بشماله؛ کسی که کارنامه اش به دست چپ او داده شود (حاقه/ 25)» جمله «و من کان فی هـذه أعمی؛ و هر که در این دنیا کور (دل) باشد (اسرا/ 72)» استعمال شده است، استفاده میشود که اصحاب شمال در آخرت نور ندارند، نابینا و کور هستند، هم خودشان و هم امامشان؛ اهل شقاوت همه کورند، تابع و متبوع؛ تابعین کور به متبوعین کور ملحق میشوند و یک پارچه روی هم به جهنم می روند. آنجا برای اشقیاء، عالم نور نیست، عالم بینایی و بصیرت نیست، آنجا عالم گمراهی و گم شدن و نابود شدن و محروم بودن از تماشای آیات خدا و جمال خداست. چقدر در قرآن کریم نسبت به اهل شقاوت لفظ ضل استعمال شده است، یعنی گم میشوند، محو و نابود می گردند و در آن عالم انوار تاب مقاومت و توان ایستادگی را ندارند. در این آیه در مقابل اصحاب یمین، نابینایان را در آخرت بیان فرموده است، تا برساند که اصحاب یمین دارای نورند و دارای بصیرت عالم معنی و تجرد؛ چشم بصیرت در دنیا دارند و در آخرت این چشم به صورت چشم و بینایی ملکوتی در آنان خواهد بود. و چون در مقام تفصیل بر می آید و ذکر می کند که اهل سعادت به وسیله امامشان به سوی سعادت کشیده میشوند، و به عوض امام باطل و کتاب شقاوت، نابینایی آنان را در قیامت قیم قرار داده است؛ به خوبی روشن میشود که ائمه باطل نور ندارند. اهل سعادت امامشان و مأمومشان دارای نورند، و اهل شقاء و گمراهی امام و مأمومشان در ظلمت و کوری به سر می برند.
سخنان امام باقر (ع) در مورد محشور شدن
شخصی که اهل خراسان بود، از راه دور با رنج فراوان آمد خدمت امام باقر (ع) (عشق به اهل بیت او را کشانده بود) در حالی که چون پای پیاده آمده بود کفشهایش از بین رفته و پایش ترک خورده و پاشنه آن شکاف زیادی برداشته بود.
آمد خدمت امام با یک عشق و ولعی. خدا را شکر کرد که بالاخره به مقصود خودش رسید. بعد پایش را نشان داد با آن شکافها که خون آمده بود و عرض کرد: یا ابن رسول الله! نکشید مرا به اینجا جز محبت شما اهل بیت که از خراسان تا این جا پیاده آمده ام. امام این جمله را فرمود: هر کس هر چه را دوست داشته باشد، با هموست و حقیقتش همان می شود و با همان محشور می شود.
منـابـع
سید محمد حسینی تهرانی- معادشناسی جلد 7- صفحه 20-25
مرتضی مطهری- فلسفه اخلاق- صفحه 169-170
منبع :http://tahoor.com/fa/article/view/25696
تبليغات با انصاف
نامزدهاى محترم در تبليغات و اظهارات با انصاف عمل كنند. اثبات و نفىشان با توجه به حق و صدق باشد. چيزهائى را كه انسان ميشنود، باور نميكند كه از زبان نامزدها و آن كسانى كه دنبال اين مسئوليتها هستند، از روى صدق و صفا خارج شده باشد. گاهى انسان حرفهاى عجيب و نسبتهاى عجيبى ميشنود. اين حرفها مردم را نگران ميكند؛ كسى را هم به گويندهى اين حرفها دلبسته و علاقهمند نميكند! نامزدهاى محترم توجه داشته باشند: اذهان عمومى را تخريب نكنند. اين همه نسبت خلاف دادن به اين و آن، تخريب كنندهى اذهان مردم است؛ واقعيت هم ندارد؛ خلاف واقع هم هست. بنده كه از همهى اين آقايان اوضاع كشور را بيشتر ميدانم و بهتر خبر دارم، ميدانم كه بسيارى از اين مطالبى كه بعنوان انتقاد دربارهى وضع كشور و وضع اقتصاد و اينها ميگويند، خلاف واقع است؛ اشتباه ميكنند. انشاءاللَّه اشتباه است. اميدواريم كه خداوند متعال براى اين ملت خير و صلاح و آبادانى كامل را مقدر فرموده باشد.
منبع :
http://www.leader.ir/langs/fa/بيانات در جمع مردم استان كردستان در ميدان آزادى سنندج
كساني را روي كار بياوريد كه ايستادگي در مقابل زورگويان را ارزش بدانند
من ميخواهم عرض كنم عزيزان من! اين آگاهى هميشه لازم است. امروز هم لازم است، فردا هم لازم است. نسل جوان ما خوشبختانه امروز يك نسل غالب در سرتاسر كشور است. جوانها بهوش باشند، بيدار باشند. معيارها مشخص است. در انتخابات، اين آگاهى بايد اثر كند؛ در بيان خواستههاى ملت اين آگاهى بايد تأثير بگذارد؛ در حضور گوناگون، در مسائل مختلف، اين آگاهى بايستى اثر بگذارد. ملت ايران در انتخابهاى خود - معيارهاى انتخابات را من آن روز عرض كردم، اين هم مكمل آنهاست - توجه كند؛ كسانى با رأى ملت سر كار نيايند كه در مقابل دشمنان بخواهند دست تسليم بالا ببرند و آبروى ملت ايران را ببرند. كسانى سر كار نيايند كه بخواهند با تملقگوئى به غرب، به دولتهاى غربى، به دولتهاى زورگو و مستكبر، به خيال خودشان بخواهند براى خودشان موقعيتى در سطح بينالمللى دست و پا كنند. اينها براى ملت ايران ارزشى ندارد. كسانى سر كار نيايند كه دشمنان ملت ايران طمع بورزند كه به وسيلهى آنها بتوانند صفوف ملت را از هم جدا كنند، مردم را از دينشان، از اصولشان، از ارزشهاى انقلابىشان دور كنند. ملت بايد آگاه باشد. اگر كسانى بر سر كار بيايند كه در مراكز گوناگون سياسى يا اقتصادى به جاى اينكه به فكر ادامهى راه امام و ارزشها و اصول ترسيم شدهى به وسيلهى امام باشند، به فكر به دست آوردن دل فلان قدرت غربى و فلان مستكبر بينالمللى باشند، براى ملت ايران مصيبت خواهد بود. اين آگاهى براى ملت لازم است.
منبع : http://www.leader.ir/langs/fa/ بیانات در ديدار مردم بيجار ۱۳۸۸/۰۲/۲۸
بهترين كيست؟
مردم سعى كنند صالحترين را انتخاب كنند. آن كسانى كه نامزد رياست جمهورى ميشوند و در شوراى نگهبان صلاحيت آنها زير ذره بين قرار ميگيرد و شوراى نگهبان صلاحيت آنها را اعلام ميكند، اينها همهشان صالحند. اما مهم اين است كه شما در بين اين افراد صالح، بگرديد و صالحترين را پيدا كنيد. اين جا جائى نيست كه من و شما بتوانيم به حداقل اكتفاء كنيم؛ دنبال حداكثر باشيد؛ بهترين را انتخاب كنيد.
بهترين كيست؟ من نسبت به شخص، هيچگونه نظرى ابراز نميكنم؛ اما شاخصهائى وجود دارد. بهترين، آن كسى است كه درد كشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم يگانه و صميمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافيگرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافيگرى و تجملپرستى است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافيگرى باشد، مردم را به سمت اشرافيگرى و به سمت اسراف سوق خواهد داد. اينى كه ما گفتيم امسال، سال حركت به سوى اصلاح الگوى مصرف است، يعنى امسال سالى است كه ملت ايران تصميم بگيرد كه با اسراف مبارزه كند. نميگوئيم بكلى و يكباره و در طول يك سال، اسراف تمام بشود؛ نه، ما واقعبينتر از اين هستيم؛ ميدانيم اين كار مال ساليان پى در پى است و بايد كار بشود تا به اين فرهنگ برسيم؛ بايد اين كار را شروع كنيم.
منبع : http://www.leader.ir/langs/fa/بيانات امام خامنه ای در جمع مردم استان كردستان در ميدان آزادى سنندج ۱۳۸۸/۰۲/۲۲
نقش زنان در پيروزي انقلاب اسلامي از ديدگاه امام خميني (ره)
قسمت پنجم/نویسنده : مریم محسن پور، سايت سلمان فارسي
4. ویژگی زنان انقلابی
زنان مسلمان و انقلابی كه با جهاد در راه خدا، سلطنت 2500 ساله طاغوت را سرنگون كردند و تاریخ را دگرگون ساختند، از منظر حضرت امام خمینی دارای این خصایل ارزنده بودند:
شیردل و شجاع
و چه زیبا امام راحل در این باره فرمودند:
«ما همگی مرهون شجاعتهای شما زنان شیردل هستیم.»
ایشان با قدر شناسی از زنان فرمودند:
«مادران شجاع فرزندان اسلام خاطره جانبازی و رشادت زنان قهرمان را در طول تاریخ زنده كردند. در چه تاریخی اینچنین زنانی را سراغ دارید، در چه كشوری؟»
مظهر حجب و عفاف
زنان انقلابی كسانی بودند كه باحجابی كوبنده و عفتی زیبنده وارد صحنه مبارزه شدند و همین برای دشمنان انقلاب اسلامی بیش از هر چیز شكننده و كوبنده بود و بدین خاطر امام (ره) بیان می دارند:
«همینها كه مظهر عفاف هستند، در نهضت پیشقدم بودند.»
مظهر خلوص
زنان مسلمان در انقلاب اسلامی پیش از مردان اخلاص داشتند. از این رو ارزش اعمال آنان نیز بیشتر بود لذا امام (ره) به این موضوع عنایت خاص داشته و فرمودند:
«خواهرهای ما كه در عصر نهضت شركت داشتند، ارزش اعمال آنان بیشتر بود از ارزش اعمال مردها. آنها از پرده های عفاف بیرون آمدند و با پرده عفاف با مردان همصدا شدند و پیروزی را تحصیل كردند و حالا هم با قصد خالص آنچه كه در ایام عمر تهیه كردند، برای مستمندان دادند. این ارزش دارد، متمكنین اگر میلیونها بدهند، به قدر ارزش این نیست.»
از طبقات محروم و جنوب شهرها
زنان انقلابی از طبقات محروم و مستضعف و به اصطلاح جنوب شهری بودند:
«این زنهایی اطراف شهر قم و زنهای جنوب تهران و زنهای جنوب همه شهرستانها (جنوب به معنای اینكه شما (غرب زده ها) می گویید اینها از طبقه پایین هستند) اینها حقوق بشر را می دانند و عمل می كنند … شماها چه كرده اید؟ همین زنهای محترم و مردهای عزیز محترم بودند كه از طبقه محروم در ان رژیم بودند، اینها بودند كه توانستند این قدرت شیطانی را بشكنند و این سد را خرد كنند و اینها هستند كه ازاین به بعد باز تكلیف دارند.»
امام راحل به تربیت اسلامی زنان توجه نموده و بدین مضمون فرمودند:
«آنها كه قیام كرده اند، همین زنهای محجوبه جنوب شهر قم و سایر بلاد اسلامی بودند. آنها كه به تربیت آریامهری تربیت شدند، ابدا در این امور دخالت نداشتند. آنها تربیتهای فاسد شده بودند از تربیتهای اسلامی آنها را دور نگه داشتند. اینهایی كه تربیت اسلامی داشته اند، خون دادند، كشته دادند، به خیابانها ریختند، نهضت را پیروز كردند.»
نقش زنان در پيروزي انقلاب اسلامي از ديدگاه امام خميني (ره)
قسمت چهارم/نویسنده : مریم محسن پور، سايت سلمان فارسي
ایثار مال
زنان در ایثار جان و فرزند در انقلاب پیشقدم بودند. در ایثار مال هم بر مردان سبقت جسته بودند. آنان آنچه ذخیره داشتند و با قناعت جمع كرده بودند، در طبق اخلاص گذاشته، تقدیم مستضعفان و محرومان كردند.
امام (ره) چه زیبا زنان مومن و عفیف را در ایثار مال معرفی می كند و می فرمایند:
«زنان ایران، هم مجاهدات انسانی عظیم كرده اند و هم مجاهدات مالی. این طبقه محترم زنها كه در جنوب تهران و در شهر قم و در سایر شهرها هستند، همین خانمهای محجبه، همین ها كه مظهر عفاف هستند، در نهضت پیشقدم بودند و در ایثار مال هم پیشقدم. ایثار كردند جواهرات و طلاهایی كه دارند. برای مستضعفین دادند. عمده در این امور آن قصد پاك است.»
و برای همین بود که ایشان فرمودند:
«خداوند شما مومنات را حفظ كند كه در نهضت اسلامی خط كافی داشتید، و الان هم برای مستمندان كمك كردید و كمكهای شما بسیار باارزش است. كمكهای بانوان ارزشش چند برابر كمكهای مردان است. خداوند شما را حفظ كند.»
پشتوانه انقلاب و اسلام
چنانچه پیشگامان انقلاب یعنی آنان كه سهم بزرگی در انقلاب داشتند و با ایثار جان و فرزند و مال، گوش به فرمان امام خمینی بوده و در تمامی صحنه های انقلاب اسلامی حضور داشته، این حضور را تداوم بخشند و سستی و بی اعتنایی به خود راه ندهند، یقینا انقلاب اسلامی بیمه خواهد شد.
بنیانگذار انقلاب اسلامی بارها این مساله را بیان داشته و از زنان به عنوان پشتوانه انقلاب و اسلام یاد كرده و فرمودند:
«ملتی كه بانوانش در صف مقدم برای پیشبرد مقاصد اسلامی هست، آسیب نخواهد دید.»
«شما در آتیه برای مملكت ما پشتوانه هستید من امیدوارم كه باز شما در صف مقدم باشید و این نهضت را به اخر برسانید كه حكومت اسلامی ان شاء الله تاسیس بشود و تمام اقشار ملت، تمام مستضعفین به حقوق حقه خودشان برسند. خداوند شماها را حفظ كند و برای اسلام و مسلمین نگهدارد.»
3. انگیزه حضور زنان در انقلاب اسلامی
زنان و مردان مسلمان در ایران با انگیزه الهی انقلاب كردند. آنان خواستار حكومت اسلامی و احیای اسلام ناب محمدی (ص) و زنده شدن نام قرآن و ائمه اطهار (ع) بودند. از این رو با نام فاطمه زهرا (س) و زینب كبری و امام حسین (ع) به خیابانها می ریختند و تظاهرات راه می انداختند.
عشق به اسلام و قرآن
كسی زنان مسلمان را مجبور نكرده بود كودكانشان را در آغوش گرفته، در مقابل توپ و تانك و مسلسلهای رژیم طاغوت بایستند. آنان به خاطر مقام و قدرت و ریاست، خود و فرزندانشان را در معرض خطر قرار ندادند، بلكه عشق به اسلام و قرآن و پیشوایان معصوم بود كه آنان را به صحنه كشاند. عشق به فاطمه زهرا (س) و زینب كبری بود كه زنان مسلمان ما را انقلابی كرد. امام راحل انگیزه زنان مسلمان را عشق به اسلام و قران بیان داشته و فرموده اند:
«ملت ما عاشق اسلام بود كه در همه اطراف با دست تهی سینه های خودشان را سپر كردند، جوانهای خودشان را بردند در میدان، زنها و مردها رفتند و مبارزه كردند و پیروز شدند.»
برای همین است که «خانمها برای اینكه یك چیزی مثلا دستشان بیاید یا فرض كنید كه صاحب منصب بشوند، نمیایند بیرون، خودشان و بچه هایشان را به كشتن بدهند. این اسلام و قران است كه خانمها را اورده است بیرون و همدوش مردها بل جلوتر از مردها وارد در صحنه سیاست كرد.» و «این قدرت ایمان است كه شماها را به خیابانها كشید و بانوان را به خیابانها، و ارزش عمل همین است.»
استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی
شعار زنان ما در انقلاب اسلامی سه كلمه بود: استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی. آنان خواستار استقلال بودند و می خواستند زیر سلطه هیچ كشور و قدرتی نباشند و می خواستند آزاد باشند؛ یعنی در سایه اسلام زیست كنند؛ بنده خدا باشند و عبد و ذلیل دیگران نباشند. جمهوری اسلامی یعنی حكومتی بر اساس اسلام ناب محمدی (ص) می خواستند كه اركانش را توحید و عدل الهی تشكیل داده باشد، و ولایت خدا و پیامبر بر آن حاكم گردد. لذا امام امت (ره) فرمود:
«زن و مرد زحمت كشید، به خیابانها ریخت، جورها كشید، خونها داد كه اسلام را زنده نگه دارد، برای اسلام خون داد، برای شهادت داوطلب شد، … آنكه به او رای داد ملت ما، جمهوری اسلامی بود، اسلام مورد نظر بود.»
باز امام (ره) تاکید می کنند:
«آنكه از سر تا سر كشور فریادش در خیابان و در كوچه ها و در مدارس و در همه جا بلند بود، این بود كه استقلال، ازادی، جمهوری اسلامی. این سه كلمه سر زبان همه بود.»
الگوپذیری از حضرت زهرا (س) و زینب كبری (س)
زنان مسلمان ایران با اقتدا و الگوپذیری از حضرت فاطمه زهرا (س) و دخت بزرگوارش زینب كبری (س) وارد نهضت شدند و در مقابل طاغوت ایستادند و از اسلام و قرآن دفاع كردند. در این خصوص بنیانگذار انقلاب اسلامی فرمود:
«فردا روز زن است … روز زنی است كه دخترش حضرت زینب (س) در مقابل حكومتهای جبار ایستاد و آن خطبه را خواند … زنی كه در مقابل یك جباری ایستاد كه اگر نفس مردها می كشیدند، همه را میكشتند و نترسید و ایستاد و محكوم كرد حكومت را، یزید را محكوم كرد … زن یك همچو مقامی باید داشته باشد.»
و با همین الگو قرار دادن است که «زنهای عصر ما بحمدالله شبیه به همانها (فاطمه زهرا (س) و زینب كبری (س) هستند. ایستادند در مقابل جبار با مشت گره كرده، بچه ها در اغوششان و به نهضت كمك كردند.»
و «ما مكرر دیدیم كه زنان بزرگواری زینب گونه (علیها سلام الله) فریاد می زنند كه فرزندان خود را از دست داده و در راه خدای تعالی و اسلام عزیز از همه چیز خود گذشته و مفتخرند به این امر و می دانند انچه به دست اورده اند، بالاتر از جنات نعیم است، چه برسد به متاع ناچیز دنیا.»
نقش زنان در پيروزي انقلاب اسلامي از ديدگاه امام خميني (ره)
قسمت سوم/نویسنده : مریم محسن پور، سايت سلمان فارسي
تحول اجتماعی
زنان در انقلاب اسلامی شیفته كمك رسانی به محرومان و مستضعفان بودند و به شوق یاری رساندن به كشاورزان و قشر محروم جامعه و شركت در جهادسازندگی سر از پا نمی شناختند. حضرت امام خمینی فرمود:
«در این جهادسازندگی كه گاهی وقتها می بینم خانمها رفتند و مشغول شدند، خوب، البته از خانمها ساخته نیست كه مثل یك رعیتی، مثل اشخاصی كه ورزیده اند، در امور كار كنند، لكن همان رفتنشان در بین آن رعایا و بین كشاورزان، همان رفتن و اشتغال پیدا كردن، به همان مقداری كه می توانند، این باعث می شود كه قدرت آنها چند مقابل بشود. وقتی آنها ببینند كه از شهرها خانمهای محصل، خانمهای محترم آمدند و در دهات مشغول كمك هستند به برادرهای خودشان، قدرت آنها چند مقابل می شود و این یك عمل بسیار ارزشمند است ولو عمل خودش به حسب حجمش كوچك باشد، لكن حجم معنوی خیلی زیاد است.»
2. حضور زنان در صحنه انقلاب اسلامی
حضور پرشور در صحنه انقلاب اسلامی از افتخارات بزرگ زنان مسلمان ایران اسلامی است. آنان در همان روزهای نخستین انقلاب وارد میدان مبارزه شدند و با جهاد خود قدم به قدم، انقلاب اسلامی را یاری كردند. زنان با عزمی استوار علیه طاغوت و استكبار جهانی به صحنه مبارزه امدند و دین خود را نسبت به اسلام و انقلاب به خوبی ادا كردند. امام خمینی خطاب به بانوان فرمود:
«شما خواهران در این نهضت سهم بسزایی داشته اید.»
«شما سهم بزرگی در نهضت اسلامی ما دارید. شما در آتیه برای مملكت ما پشتوانه هستید.»
آن حضرت به این حضور می بالد و افتخار می كند و می فرماید:
«ما باید امروز كه روز زن است به زنان خویش افتخار نماییم. چه افتخاری بالاتر از اینكه زنان بزرگوار ما در مقابل رژیم ستمكار سابق و پس از سركوبی آن، در مقابل ابرقدرتها و وابستگان آنان، در صف اول، ایستادگی و مقاومتی از خود نشان دادند كه در هیچ عصری چنین مقاومتی و چنین شجاعتی از مردان ثبت نشده است.»
پیشگام در انقلاب اسلامی
زنان در انقلاب اسلامی، پیشگام و جلودار نهضت بودند و پیشاپیش مردها در صفوف تظاهرات خیابانی علیه نظام طاغوت حركت می كردند. زنان مسلمان در تمامی نهضتها و حركتهای اسلامی پیش قدم بودند، امام خمینی (ره) درباره پیشگامی زنان می فرماید:
«در مساله تنباكو پیش قدم بودند. در مساله مشروطیت پیش قدم بوده اند و بحمدالله زنها در این جمهوری اسلامی چنانچه در همه مسایلی كه عمومی پیش آمده است، برای ایران پیش قدم بوده اند.»
همچنین امام (ره) باز فرمودند:
«در مملكت ما این طور شد كه بانوان همدوش بلكه جلوتر از مردها از خانه ها بیرون آمدند و در این راه اسلامی زحمت كشیدند و رنج دیدند، جوان دادند، شوهر دادند، برادر دادند، معذلك رنج كشیدند، عمل كردند، پشتیبانی از اسلام كردند و مردها هم به تبع زنها این كار را كردند»
«زنهای محترم متعهد ایران پیشاپیش مردان به میدان رفتند و سد عظیم شاهنشاهی را در هم شكستند و ما و همه مرهون قیام و اقدام آنان هستیم.»
نقش هدایتگری و تشویق مردها
زنها در انقلاب اسلامی نقش هدایتگری داشتند و با حضور خویش در صف مقدم تظاهرات، انگیزه قیام و حضور در تظاهرات و مقابله با طاغوت را در مردها و جوانها به وجود آوردند.
این زنان مسلمان و انقلابی احساس برانگیز بودند و الهام بخش، مردان را تشویق كردند و به جوانها جرات و شجاعت بخشیدند و امام خمینی (ره) هم به این موضوع اشاره دارند که:
«ما نهضت خودمان را مدیون زنها می دانیم. مردها به تبع زنها در خیابانها می ریختند. تشویق می كردند زنها مردان را. خودشان در صفهای جلو بودند. و این طور شد که مردهای ایران از مخدرات ایران، از بانوان ایران عبرت گرفتند و تعلیم گرفتند.»
«بانوان عزیز ما اسباب این شدند كه مردها هم جرات و شجاعت پیدا كنند. ما مرهون زحمات شما خانمها هستیم.»
ایثار جان و فرزند
بچه های خردسال در آغوش مادران، با اسلحه دژخیمان شاه پرپر می شدند، و جوانان و نوجوانان در پیش رویشان بر زمین می افتادند و خون سرخ شهیدانشان سنگ فرشهای خیابان را رنگین می ساخت، اما آنان چون زینب كبری (س) تن به رضای خدا داده و پرصلابت و استوار در مقابل ستمگران می ایستادند و با ایثار جان و فرزند و صبر در مصیبتها، احساس رضایت در انجام وظایف خویش داشتند.
امام راحل ایثارگریهای این قشر از جامعه را این چنین بیان می دارند:
«شما در چه تاریخی چنین دیده اید؟ امروز زنهای شیردل طفل خود را در آغوش كشیده و به میدان مسلسل و تانك دژخیمان رژیم می روند. در كدام تاریخ چنین مردانگی و فداكاری از زنان ثبت شده است؟»
«در تظاهرات خیابانی، زنان ما بچه های خردسال خود را به سینه فشرده، بدون ترس از تانك و توپ و مسلسل به میدان مبارزه آمده اند.»
نقش زنان در پيروزي انقلاب اسلامي از ديدگاه امام خميني (ره)
قسمت دوم/نویسنده : مریم محسن پور، سايت سلمان فارسي
تحول فرهنگی
در این جا باید یادآور شد که در تهاجم فرهنگی غرب زنان را در مسلخ «فروش كالا» و «فساد و فحشا» قربانی كرده و این مركز عطوفت و فضیلت را به گرداب ابتذال كشانده بودند. در طول پنجاه سال سیاه حاكمیت خاندان فاسد پهلوی، زنان مسلمان زیر فشار و یورش فرهنگی استعمار و استكبار دست و پا می زدند. رضاخان این مهره استعماری و استبدادی، خشن ترین شیوه را در اشاعه فرهنگ مبتذل غرب، در قالب كشف حجاب به كار برد.
اسلام و انقلاب آمد و زنان را از این منجلاب فرهنگی نجات داد و انان را به اخلاق اسلامی و حجاب و عفاف و فضیلتها اراسته ساخت و امام خمینی (ره) در این خصوص می فرمایند:
«این اسلام كه در ایران زنده شد، ان خدمتی را كه به بانوان كرده است و خواهد كرد، ارزشش به اندازه ای است كه نمی توانیم ما توصیف كنیم. اگر نبود این انقلاب و نبود این تغییر و تحولی كه در ایران واقع شده بود، بعد از چند سال دیگر اثری از اخلاق اسلامی در ایران نبود.»
همچنین می فرماید:
«اینجانب به زنان پرافتخار ایران، مباهات می كنم كه تحولی ان چنان در انان پیدا شد كه نقش شیطانی بیش از 50 سال كوشش نقاشان خارجی و وابستگان بی شرافت انان، از شعرای هرزه گرفته تا نویسندگان و دستگاههای تبلیغاتی مزدور را نقش بر اب نمودند و اثبات كردند كه زنان ارزشمند مسلمان دچار گمراهی نشده و با این توطئه های شوم غرب و غرب زدگان اسیب نخواهد پذیرفت.»
«بجز مشتی زنان مرفه طاغوتی و وابستگان ساواكی و سرسپردگان آنان دیگر قشرهای میلیونی زنان متعهد كه اساس ملت مسلمان اند، در دام فریب دلباختگان به غرب نیفتاده و با عمل خود در طول پنجاه سال سیاه، با روی سفید نزد خدا و خلق شجاعانه مقاومت نمودند.»
بنیانگذار انقلاب اسلامی خطاب به روشنفكران مرتجع و دلباختگان بی بند و باری و ولنگاری غرب فرمود:
«آیا زنها در ایران دیگر كنار رفتند به كلی، یا همدوش مردها در كارهای سازنده داخل اند؟ شما می خواهید كه زنهای اینجا هم بی بند و بار باشند، هر جور می خواهند باشند؟ این برخلاف ان تحولی است كه در خود زنها پیدا شده است.»
میل به مبارزه رها ساختن زندگی آرام و بی درد سر و روی آوردن به زندگی پرمخاطره و مبارزه با طاغوت یكی از تحولاتی بود كه خداوند در وجود زنها به وجود اورد. آن ترس و وحشتی كه از طاغوت داشتند، از میان رفت و شجاعت و شهامت جای آن نشست. زنان مسلمان از چكمه پوشان و سرنیزه های گارد شاهنشاهی واهمه ای به دل راه نمی دادند و از زخمی و كشته شدن نمی هراسیدند.
امام راحل این گونه این تحول را بیان می كند:
«(خداوند) قلبها را از آن وحشت بیرون آورد، از آن وحشتی كه از این رژیمها همه داشتند، از آن وحشت بیرون آورد و به جای آن تصمیم و شجاعت به ایشان داد، به طوری كه زنها، بچه ها و مردها، همه به مبارزه برخاستند. كی سابقه داشت كه زن در مبارزه بیاید مقابل توپ و تانك بایستد؟ این یك تحول روحی بود كه خدای تبارك و تعالی در این ملت تحول را ایجاد فرمود.»
تحول سیاسی بانوان به بركت انقلاب اسلامی و هدایتهای پیامبرگونه امام خمینی چنان از بینش سیاسی برخوردار شدند كه دشمنان اسلام و انقلاب از گمراه ساختن آنان ناامید و درمانده شدند.
زنان با شناختی كه از ماهیت و ترفندهای دشمنان اسلام پیدا كردند گام در میدان مبارزه و سیاست نهادند و خصم دون را از صحنه بیرون راندند. امام خمینی در دیدار زنان مناطق ساحلی جنوب ایران با اشاره به این تحول بزرگ سیاسی می فرماید:
«در اینكه می بینم گوینده شما بانوان ساحلی، مسایلی را كه مطرح می كند، مسایل روز است، مسایل سیاسی روز است، مسایل اجتماعی روز است، همان طور كه بانوان دیگر در مراكز و در سایر جاهای ایران مسایلی را كه مطرح می كنند، مسایل روز و مسایل سیاسی و اجتماعی است، كه این تحول به بركت این نهضت اسلامی پیدا شده، من امیدوارم كه این تحول باقی بماند.»
و در مورد بانوان محله چهارمردان قم فرمودند:
«بانوان قم و چهارمردان پیشرو نهضت اسلامی بودند. رشد سیاسی خود را اثبات كردند.»
نقش زنان در پيروزي انقلاب اسلامي از ديدگاه امام خميني (ره)
قسمت اول/نویسنده : مریم محسن پور، سايت سلمان فارسي
زنان ، این عناصر فضیلت و ارزشهای الهی دارای بركات زیادی هستند و به عنوان نیمی از جامعه بشریت، همواره بیشترین بار مشكلات را بر دوش می كشند و به نوعی شریك غم خانواده می باشند.
اسلام برخلاف جوامع و تمدن جاهلی كه زنان را حقیر و ضعیف و دون شمرده و آنان را در خدمت ابتذال و فساد گرفته بود، به زنان، شخصیتی باكرامت و مقامی والا بخشید. این مقام و منزلت، توأم با فداكاری و ایثار، در پرتو انقلاب اسلامی تجلی یافت و عطر شكوفایی این موجود بزرگوار و بافضیلت، جهانیان را به شگفت اورد، تا انجا كه از سوی خبرگزاریها و تحلیل گران، انقلاب اسلامی به «انقلاب چادرها» نام گرفت.
زنان، این عناصر عفاف و نجابت، نه تنها در پیروزی انقلاب اسلامی سهم بزرگی ایفا كردند، بلكه در تثبیت نظام جمهوری اسلامی و تداوم انقلاب اسلامی حرف نخست را زدند و با حضور در صحنه انقلاب اسلامی، توطئه های دشمنان را در عرصه های گوناگون فرهنگی، نظامی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و … نقش بر اب ساختند.
در این جا با بهره گیری از سخنان گهربار معمار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی، نقش و سهم بزرگ زنان در پیروزی انقلاب، به تصویر كشیده مي شود و تلاش و منزلت این بزرگواران عیان مي گردد.
چهار عنوان «تحول فكری و روحی زنان»، «حضور زنان در صحنه انقلاب اسلامی» ، «انگیزه حضور زنان در انقلاب اسلامی» و «ویژگی زنان انقلابی» محورهای اصلی این بحث می باشد.
1. تحول فكری و روحی زنان
هنر انقلاب اسلامی این بود كه زنان جامعه ما را متحول ساخت و در مسیر اسلام و ارزشهای الهی هدایت كرد و از بی هویتی و بی بند و باری و ابتذال كه سوغات غرب بود، به سوی عزت خواهی، عفاف، درك شخصیت و كمال جویی و تحول فكری و روحی هدایت كرد و از دون مایگی به اوج انسانیت ارتقا بخشید.
زنان مسلمان در انقلاب اسلامی شخصیت و هویت خویش را یافتند و به مقام و منزلت والای خویش پی بردند و بینش سیاسی، فرهنگی و اجتماعی پیدا كردند. این تحول فكری و روحی بزرگی كه نصیب زنان شد، موهبت الهی بود كه امام خمینی بارها از ان به بزرگی یاد كرده و ان را افتخار بزرگ ملت ایران دانسته و فرمودند:
«من در جامعه زنها یك جور تحول عجیبی می بینم كه بیشتر از تحولی است كه در مردها پیدا شده (است).»
«خانمهایی كه در قبل وضعشان یك نحو دیگری بود، و رژیم انها را به یك مسایل دیگری مشغول كرده بود، متحول شدند به كسانی كه در مقابل رژیم ایستادند.»
«نهضت اسلامی به بركت اسلام چنان تحولی در نفوس زن و مرد به وجود اورده كه ره صد ساله را یك شبه طی نموده است.»
«این یك تحولی بود كه بشر نمی توانست این تحول را درست كند. این تحول الهی بود.»
«این تحول كه در ایران پیدا شد، تحول همه جانبه بود».
یعنی زنان در تمام زمینه های روحی، فكری، اخلاقی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و انگیزه ها و اهداف، الهی شده بودند و می خواستند در صبغه اسلام قرار گیرند و در مسیر حضرت زهرا (س) و زینب كبری (س) قدم بردارند.
زنان مسلمان از حالت بی اعتنایی بیرون آمدند و نسبت به سرنوشت خود و خانواده خویش و اسلام احساس مسوولیت كردند که امام در این باره فرمودند:
«همان زنهایی كه ان وقت كه (اصلا) بی تفاوت بودند راجع به كشور خودشان، راجع به همه چیز، همین ها وارد شدند در میدان و دیدیم كه خوب هم می توانند انجام وظیفه كنند.»
منبع :
یا صاحب الزمام عجل علی ظهورک
نفوذی ها جوانان حزب اللهی انقلاب را تندرو خطاب می کنند.
ای خدا صاحب ما را برسان.
العجل العجل یا مولای یا صاحب الزمان
قابل توجه نفوذی های طرفدار آمریکا.
نفوذی های قدیم.
امام راحل چه خوب گفت که ملاک حال افراد است.
خواهرم اگر میخواهی سرباز خوبی تربیت کنی،عفت و پاکدامنی را با صداقت به او بیاموز.
آموزش بسم الله الرحمن الرحیم گفتن اول هر کاری و شکر کردن به خاطر نعمات موجود اولین وظیفه تربیتی مادران است.
به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برنامه ریزی دشمن برای نفوذ در ارکان جمهوری اسلامی یکی از مواردی است که غفلت از آن باعث میشود عناصر نفوذی پایههای نظام و بخش هویتی انقلاب را مانند موریانه سست و ویران کنند. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR تذکرات رهبر انقلاب اسلامی درباره نفوذ دشمن در ارکان تصمیمگیری نظام را در این اینفوگرافیک مرور می کند.
منبع :http:/
به گزارش «نسیم»، فارس نوشت:
زاکانی: طرح شورای رهبری توسط هاشمی رفسنجانی، خلاف قانون اساسی است.
علیرضا زاکانی در جمع اصولگرایان کرمان اظهار داشت: همه کسانی که از امام راحل سیلی خوردند و ریزشهای پس از انقلاب اسلامی بودند، امروز یک جبهه واحد تشکیل دادند و دنبال انتقام از امام راحل، ملت ایران، اسلام و رهبری معظم انقلاب هستند.
وی بیان داشت: با پیروزی انقلاب اسلامی تفکرات امام راحل در داخل کشور به ثبوت رسید و در خارج از کشور اندیشه امام موفق شد.
زاکانی با بیان اینکه قبل از انقلاب تعدادی دنبال قیام نبودند، بلکه دنبال ترویج فساد در جامعه بودند تا به قول خودشان امام زمان (عج) ظهور کند، اینها در عرصه سیاسی قبل از انقلاب ورود پیدا نکردند، همچنین تعدادی وارد عرصه سیاسی شدند که اندیشههای التقاطی، ناسیونالیسی و الحادی را ترویج میکردند.
سیلی خوردگان از انقلاب اسلامی در داخل صفآرایی کردندامام راحل با ترویج اسلام ناب محمدی (ص) با پیروزی انقلاب اسلامی حقانیت مکتب اسلام را به اثبات رساند، اما متحجران قبل از انقلاب تحرکی علیه نظام ستمشاهی نداشتند، منافقان حرکتهای کوچک مسلحانه و ملیگراها حرکتهای پارلمانی محدودی داشتند.
این نماینده مجلس گفت: انقلاب اسلامی فقط دنبال حذف پرونده استبداد در داخل نبود، بلکه دنبال مبارزه با استکبار شرق و غرب بود.
زاکانی بیان داشت: با توجه به دو طیف شرقی و غربی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در دنیا، امام راحل با پیروزی انقلاب اسلامی جریان سلطهستیز، شعار «نه شرقی نه غربی» و استقلال از ابرقدرتها را به عنوان رویه جدیدی مطرح کردند.
نفاق نوین ظهور پیدا کرده است .
رئیس کمیسیون ویژه برجام مجلس تصریح کرد: در خارج از کشور هم ابرقدرتها و سیلیخوردههای انقلاب از جمله آلسعود به دنبال انتقام از نظام جمهوری اسلامی هستند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: اکنون ما در جامعه شاهد مشکلآفرینی جریان نفاق هستیم که به ظاهر انقلابی هستند و با نام امام راحل در مقابل اندیشه و حقیقت امام ایستادهاند.
زاکانی تصریح کرد: اسلام آمریکایی با ضربههایی که به آن وارد شده، قصد دارد از پنجره با پرچم امام وارد شود و خانواده امام باید مراقب باشند در این جریان دشمنان از آنها سوءاستفاده نکنند.
وی ادامه داد: شرایط جامعه بسیار پیچیده است و فتنه نوین ظهور کرده است و پرچمدار آن کسانی هستند که سابقه انقلابیگری دارند یا دست از باورها برداشته و یا کامروایی را در عبور از مکتب امام راحل میدانند.
سیلی خوردههای مکتب امام در داخل کشور نفوذ کردند
زاکانی تصریح کرد: فرزندان راستین امام راحل تجربه 37 سال گذشته را دارند، موفقیت و پیروزی مکتب امام بستگی به نزدیکی یا فاصله از اندیشه ایشان دارد و مقام معظم رهبری فرمودند اگر از مکتب امام راحل فاصله بگیرید، سیلی میخورید.
وی اضافه کرد: باید عملکردها را بررسی و میزان تبعیت و یا دوری از فرامین رهبری بررسی شود، عدهای از فرامین فاصله گرفتند و یا تفکرات خود را در جامعه اعمال کردند که منجر به بروز مشکلاتی شده است و اینها کسانی هستند که فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری را در جامعه عملیاتی نکردند و استمرار ندادند.
وی بیان داشت: سیلی خوردهها از مکتب امام در داخل کشور نفوذ کرده و عقبه آنها تا آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه دارد، در فتنه 88 رادیوی رژیم صهیونیستی مکرر خطاب به مردم تبلیغ و تشویق میکرد که در انتخابات شرکت کنید و به موسوی رای دهید.
نیروهای اصولگرا در انتخابات 92 با تفرقه خود، فرش قرمز زیر پای دیگران پهن کردند
نیاز به یک ساختار جدید از نیروهای حزباللهی داریم تا گفتمان انقلاب اسلامی را ترویج دهیم و اکنون عدهای نیروهای انقلابی از اوایل پیروزی خیلی بیشتر است.
وی با بیان اینکه جبهه وسیع انقلاب اسلامی دارای بصیرت، تقوا، آمادگی برای خدمت و فداکاری است، گفت: نیروهای انقلابی با ظرفیت بالا وارد مسائل شوند و در مسیر ترویج مکتب امام گام بردارند.
در انتخابات 92 نیروهای اصولگرا با تفرقه خود، فرش قرمز زیر پای دیگران پهن کردند و رقیب با چند دهم درصد به پیروزی رسید. در شرایط فعلی رقبای اصولگرایان دنبال توجه و تعامل در مسائل با اصولگرایان نیستند و دنبال ایجاد دوگانگی کاذب در جامعه هستند و اکنون شرایط حساسی در کشور حاکم است.
نماینده تهران در مجلس تاکید کرد: کسانی از انقلاب آسیب دیدند، دنبال انتقام از امام و رهبری هستند، لذا نیروهای انقلاب باید با وحدت به وظیفه خود عمل کنند.
زاکانی بیان داشت: وحدت اصولگرایان به شدت از طرف همه دوستان دنبال میشود، هر چند اندکی محدود دنبال ایجاد دوگانگی بین اصولگرایان بودند که نتیجهای نمیگیرند. عدهای در جامعه اعتدال را مطرح کردند و با شعار حذف تندروها در هر دو جریان دنبال تثبیت موقعیت خود بودند و هدف آنها از ایجاد دوگانگی، اختلاف در بین نیروهای انقلاب بود تا تعدادی را به عنوان شعار اصولگرایان معتدل جذب خود کنند.
زاکانی افزود: جریان تندرو اصلاحات هم چراغ خاموش از آنها حمایت میکند و در حقیقت دنبال حذف نیروهای اصیل انقلابی و ارزشی هستند.
وی ادامه داد: دشمنان خارجی دنبال ضربه زدن به مردم به عنوان حامیان انقلاب هستند تا مردم را با فشار به دنبال جریان کاذب اعتدال بکشانند.امروز عدهای که از انقلاب اسلامی سیلی خوردند دست به دست هم داده و خود را مهیا برای انتخابات مجلس این عده خلاف قانون اساسی حرف میزنند، مثلا هاشمی رفسنجانی، شورای رهبری را مطرح کرد که خلاف قانون اساسی است و چنین مادهای نداریم. امروزه در دانشگاهها کسانی حضور دارند که اندیشه امام راحل را قبول ندارند، بلکه با نام امام دنبال مقابله با اندیشه امام و رهبری هستند.امروز خط نفاق بسیار پیچیده است، امروز فتنهگران حامی خط امام شدند و مطرح میکنند که هاشمی برای انتخابات میآید تا جلوی انحراف از خط امام را بگیرند.
ادامه http:/
توهین آقای هاشمی به حضرت امام خامنه ای که قضیه نفوذ را مطرح کردن.
به گزارش سرویس چندرسانهای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هاشمی رفسنجانی:«الان جریان تندرو هر چه را که دوست نداشته باشد، می گوید نفوذ است. حتی دامنه برخورد با مخالفان سیاسی خود را به کتاب ها و روزنامه ها هم گسترش دادند که یعنی همه اینها را باید صاف کرد. تا اینجا هم پیش می روند و اسم هر کار خود را مقابله با نفوذ می گذارند.»
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
منبع :http:/
هاشمی رفسنجانی درمراسم گرامیداشت سالروز ورود امام: «صلاحیت خود را از کجا آورده اید که صلاحیت شخصیتی اشبه به جدش امام را قبول نمیکنید؟ چه کسی به شما اجازه داده است قضاوت کنید؟»
منبع :
http:/
بدون نیاز به شرح
حضرت عشق می فرمایند :
برخیز، که فجر انقلاب است امروز
بیگانه صفت، خانه خراب است امروز
هر توطئه و نقشه که دشمن بکشد
از لطف خدا، نقش بر آب است امروز
فجر است و سپیده حلقه بر در زده است
روز آمده، تاج لاله بر سر زده است
با آمدن امام در کشور ما
خورشید حقیقت از افق سرزده است
«والفجر» که سوگند خدای ازلی است
روشنگر حقی است که با «آلعلی» است
این سوره به گفته امام صادق
مشهور به سوره «حسینبنعلی» است
شب رفت و سرود فجر، آهنگین است
از خون شهید، فجر ما رنگین است
این ملت قهرمان و آگاه و رشید
ثابت قدم است و قاطع و سنگین است
شب طی شد و روز روشن از راه رسید
خورشید امید شرق، از غرب دمید
عیسای زمان، راز زمین، «روح خدا»
در کالبد مرده، دمی تازه دمید
این نهضت حق، که خلق ما برپا کرد
نه شرقیو غربی است، نه سرخ است و نه زرد
در وسعت و عمق و شور و یکپارچگی
زیباتر از این نمیتوان پیدا کرد
جانهای جهانیان به لب آمده است
جان در پی حق، داوطلب آمده است
جمهوری اسلامی ما در این قرن
فجری است که در ظلمت شب آمده است
بر ملت تازه رَسته از دام و کمند
آن بردگی گذشته، یارب مپسند
این در که بهروی ما گشودی از مهر
بار دگر از قهر، خدایا تو مبند
برای مرور سخنان موجز امام به این سایت سربزنید.http:/
امام راحل خمینی کبیر:
ببینید که تحت مراقبت هستید؛ نامه اعمال ما می رود پیش امام زمان- سلام الله علیه- هفته ای دو دفعه به حسب روایت… من خوف این را دارم که کاری، ما بکنیم که امام زمان- سلام الله علیه- پیش خدا شرمنده بشود، این ها شیعه های تو هستند دارند این کار را می کنند. نکند که خدای نخواسته از من و شما و سایر دوستان ما و سایر دوستان امام زمان- سلام الله علیه- یک وقت چیزی صادر بشود که موجب افسردگی امام زمان-سلام الله علیه- بشود.
منبع:http:/
این نمازهای پنجگانه،که عمود دین وپایه محکم ایمان است ودر اسلام چیزی،بعد از ایمان،به اهمیت آن نیست.بعد از توجهات نورانیه باطنیه وصور غیبیه ملکوتیه،که غیرازحق تعالی وخاصان درگاه او کسی ندارد،یکی ازجهات مهمه که در آن هست این تکرار تذکر حق،باادب و اوضاع الهی است که در آن منظورگردیده است که رابطه انسان با حق تعالی وعوالم غیبه محکم می کند .
امام خمینی ره
منبع :http:/
امام زمان را بیشتر بشناسیم.
قسمت ششم :
زمامداران معاصر امام زمان حضرت مهدی (عج) :
امام زمان حضرت مهدی (عج) از زمان تولد (سال 255 هجرى) تا زمان ظهور و تشکیل حکومت جهانى، با تمام حاکمان و زمامداران کشورهاى اسلامى و غیر اسلامى، معاصر بوده و خواهد بود؛ اما خلفاى عباسى که در ایام غیبت صغراى آن حضرت بر مسلمانان حکومت راندند، عبارتند از:
1. مهتدى عباسى (255 - 256ق.).
2. معتمد عباسى (256 - 279ق.).
3. معتضد عباسى (279 - 289ق.).
4. مکتفى عباسى (289 - 295ق.).
5. مقتدر عباسى (295 - 320ق.).
6. قاهر عباسى (320 - 322ق.).
7. راضى عباسى (322 - 329ق.).
8. متقى عباسى (329 - 333ق.).
هنگامى که امام زمان حضرت مهدی (عج) ظهور کند و قیام آزادى بخش وى فراگیر شود، برخى از سلاطین و حاکمان کشورها در برابر او تواضع نموده و سر تسلیم فرود مىآورند و برخى دیگر با آن حضرت، به مقابله و منازعه بر مىخیزند و پس از درگیرى، متحمل شکست و اضمحلال خواهند شد و حکومت آن حضرت، از شرق تا غرب کره زمین را فرا خواهد گرفت. در این باره، روایات فراوانى از معصومین(ع)نقل شده است که براى نمونه، حدیثى را از امام محمد باقر(ع) بیان مىکنیم:
عَن أبی جعفر(ع) قال: القائِمُ مِنّا مَنصُورٌ بالرُّعبِ، مُؤیّدٌ بالنَّصر، تُطوى له الأرضُ وَتظهَرُ لَهُ الکنوزُ ویبلغُ سُلطانه المشرقَ والمغرِبَ ویُظِهرُ اللَّهُ دینهُ على الدّینِ کُلّه ولو کَرِهَ المُشرکون فلا یَبقى على وجهِ الأرضِ خرابٌ إلّا عمّر وینزلُ روحُاللَّهِ عیسى بن مریم فیُصلّی خلفه.(1)
قیام کننده از ما منصور به رعب و مؤیّد به نصر است. زمین از براى او در نوردیده شود و گنجهاى پنهان را براى او آشکار کند. سلطنت و حکومت او شرق و غرب را فرا خواهد گرفت و خداوند منان، به دست او دین خود را بر همه دینها غالب گرداند، اگر چه مشرکان را خوش نیاید. در روى زمین هیچ خرابى باقى نماند، مگر این که آبادش کند و روح اللَّه، عیسى بن مریم از آسمان نازل شده و بر او اقتدا کند و پشت سرش نماز بخواند.
امام زمان را بیشتر بشناسیم
قسمت پنجم:
اصحاب و یاران امام زمان حضرت مهدی (عج):
1. عثمان بن سعید عمروى (متوفاى سال 265 ق.).
2. محمد بن عثمان عمروى (متوفاى سال 304ق.).
3. حسین بن روح نوبختى (متوفاى سال 326ق.).
4. على بن محمد سمرى (متوفاى سال 329ق.).
این چهار تن نماینده بلافصل امام زمان حضرت مهدی (عج) بودند که در ایام غیبت صغرى، پس از شهادت امام حسن عسکرى(ع)، از سال 260 تا 329، به مدت 70 سال به ترتیب، واسطه میان امام زمان حضرت مهدی (عج) وشیعیان ایشان بودند. این چهار نفر به «نوّاب اربعه» مشهورند. ولى در هنگام خروج آن حضرت، 313 نفر از یارانش به او پیوسته و نخستین هسته لشکریان امام زمان حضرت مهدی (عج) را تشکیل مىدهند. علاوه بر آنان، هزاران نفر در ایام غیبت آن حضرت به این مقام ارجمند نایل شدهاند که بر دیگران پنهان مانده است و پنهان خواهد ماند. همچنین افراد بسیارى در ایام غیبت به محضرش شرفیاب گشته و از عنایاتش بهرهمند شدهاند که در این جا به نام برخى از آنان اشاره مى گردد:
1. اسماعیل بن حسن هرقلى.
2. سید محمد بن عباس جبل عاملى.
3. سید عطوه علوى حسنى.
4. امیراسحاق استرآبادى.
5. ابوالحسین بن ابى بغل.
6. شریف عمر بن حمزه.
7. ابوراجح حمامى.
8. شیخ حر عاملى.
9. مقدس اردبیلى.
10. محمد تقى مجلسى.
11. میرزا محمد استرآبادى.
12. علامه بحر العلوم.
13. شیخ حسین آل رحیم.
14. ابوالقاسم بن ابى جلیس.
15. ابو عبداللَّه کندى.
16. ابو عبداللَّه جنیدى.
17. محمد بن محمد کلینى.
18. محمد بن ابراهیم بن مهزیار.
19. محمد بن اسحاق قمى.
20. محمد بن شاذان نیشابورى.
امام زمان را بیشتر بشناسیم.
قسمت چهارم:
دوران زندگی امام زمان حضرت مهدی (عج)
دوران زندگی امام زمان حضرت مهدی (عج) به چهار دوره تقسیم می شود:
1) از تولد تا غیبت امام زمان حضرت مهدی (عج):
امام زمان حضرت مهدی (عج) پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری علیه السلام به صورت نیمه مخفی زندگی کردند. یکی از کارهای بسیار مهمی که حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در این دوره انجام دادند این بود که امام زمان حضرت مهدی (عج) را به بزرگان شیعه معرفی کردند تا در آینده در مسئله امامت دچار اختلاف نشوند.
2) غیبت صغری امام زمان حضرت مهدی (عج):
پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در سال 260 ق دوره غیبت صغری آغاز شد و تا سال 329 ق ادامه پیدا کرد. در این دوره امام زمان حضرت مهدی (عج) از طریق چهار نائب به ادامه امور مردم می پرداختند.
3) دوره غیبت کبری امام زمان حضرت مهدی (عج):
این دوران از سال 329 ق شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت در این دوره پاسخ به پرسش ها و احکام مردم بر عهده نایبان عام آن حضرت است و حضرت نایب خاصی برای این دوره معرفی نکرده اند.
4) دوره حکومت امام زمان حضرت مهدی (عج):
پس از ظهور، امام زمان حضرت مهدی (عج) بر اساس احکام اسلام حکومت واحد جهانی تشکیل خواهند داد که در سایه آن سرتاسر عالم پر از عدل و داد خواهد شد.
صورت و سیرت امام زمان حضرت مهدی (عج)
چهره و شمایل حضرت مهدی ( ع ) را راویان حدیث شیعی و سنی چنین نوشته اند چهره اش گندمگون ، ابروانی هلالی و کشیده ، چشمانش سیاه و درشت و جذاب ، شانه اش پهن ، دندانهایش براق و گشاد ، بینی اش کشیده و زیبا، پیشانی اش بلند و تابنده . استخوان بندی اش استوار و صخره سان ، دستان و انگشتهایش درشت .گونه هایش کم گوشت و اندکی متمایل به زردی - که از بیداری شب عارض شده -بر گونه راستش خالی مشکین . عضلاتش پیچیده و محکم ، موی سرش بر لاله گوش ریخته ، اندامش متناسب و زیبا ، هیاتش خوش منظر و رباینده ، رخساره اش در هاله ای از شرم بزرگوارانه و شکوهمند غرق . قیافه اش از حشمت و شکوه رهبری سرشار .نگاهش دگرگون کننده ، خروشش دریاسان ، و فریادش همه گیر ” .حضرت مهدی صاحب علم و حکمت بسیار است و دارنده ذخایر پیامبران است . وی نهمین امام است از نسل امام حسین ( ع ) اکنون از نظرها غایب است . ولی مطلق و خاتم اولیاء و وصی اوصیاء و قائد جهانی و انقلابی اکبر است . چون ظاهر شود ، به کعبه تکیه کند ، و پرچم پیامبر ( ص ) را در دست گیرد و دین خدا را زنده و احکام خدا را در سراسر گیتی جاری کند . و جهان را پر از عدل و داد و مهربانی کند .حضرت مهدی ( ع ) در برابر خداوند و جلال خداوند فروتن است . خدا و عظمت خدا در وجود او متجلی است و همه هستی او را فراگرفته است . مهدی ( ع ) عادل است و خجسته و پاکیزه . ذره ای از حق را فرو نگذارد . خداوند دین اسلام را به دست او عزیز گرداند . در حکومت او ، به احدی ناراحتی نرسد مگر آنجا که حد خدایی جاری گردد .مهدی ( ع ) حق هر حقداری را بگیرد و به او بدهد . حتی اگر حق کسی زیر دندان دیگری باشد ، از زیر دندان انسان بسیار متجاوز و غاصب بیرون کشد و به صاحب حق باز گرداند . به هنگام حکومت مهدی ( ع ) حکومت جباران و مستکبران ، و نفوذ سیاسی منافقان و خائنان ، نابود گردد . شهر مکه - قبله مسلمین - مرکز حکومت انقلابی مهدی شود . نخستین افراد قیام او ، در آن شهر گرد آیند و در آنجا به او بپیوندند …برخی به او بگروند ، با دیگران جنگ کند ، و هیچ صاحب قدرتی و صاحب مرامی ، باقی نماند و دیگر هیچ سیاستی و حکومتی ، جز حکومت حقه و سیاست عادله قرآنی ، در جهان جریان نیابد . آری ، چون مهدی ( ع ) قیام کند زمینی نماند ، مگر آنکه در آنجا گلبانگ محمدی : اشهد ان لا اله الا الله ، و اشهد ان محمدا رسول الله ، بلند گردد .در زمان حکومت مهدی ( ع ) به همه مردم ، حکمت و علم بیاموزند ، تا آنجا که زنان در خانه ها با کتاب خدا و سنت پیامبر ( ص ) قضاوت کنند . در آن روزگار ، قدرت عقلی توده ها تمرکز یابد . مهدی ( ع ) با تایید الهی ، خردهای مردمان را به کمال رساند و فرزانگی در همگان پدید آورد … .مهدی ( ع ) فریاد رسی است که خداوند او را بفرستد تا به فریاد مردم عالم برسد .در روزگار او همگان به رفاه و آسایش و وفور نعمتی بیمانند دست یابند . حتی چهارپایان فراوان گردند و با دیگر جانوران ، خوش و آسوده باشند . زمین گیاهان بسیار رویاند آب نهرها فراوان شود ، گنجها و دفینه های زمین و دیگر معادن استخراج گردد . در زمان مهدی ( ع ) آتش فتنه ها و آشوبها بیفسرد ، رسم ستم و شبیخون و غارتگری برافتد و جنگها از میان برود .در جهان جای ویرانی نماند ، مگر آنکه مهدی ( ع ) آنجا را آباد سازد .در قضاوتها و احکام مهدی ( ع ) و در حکومت وی ، سر سوزنی ظلم و بیداد بر کسی نرود و رنجی بر دلی ننشیند .مهدی ، عدالت را ، همچنان که سرما و گرما وارد خانه ها شود ، وارد خانه های مردمان کند و دادگری او همه جا را بگیرد .
امام زمان را بیشتر بشناسیم.
قسمت سوم:
ولادت امام زمان حضرت مهدی (عج):
وی یگانه فرزند امام عسکری علیه السلام یازدهمین امام شیعیان است. امام زمان حضرت مهدی (عج) در سحرگاه نیمه شعبان 255 ق در سامرّا چشم به جهان گشود و پس از پنج سال زندگی تحت سرپرستی پدر، و مادر بزرگوارشان نرجس خاتون، در سال 260 ق به دنبال شهادت حضرت عسکری علیه السلام ـ همچون حضرت عیسی علیه السلام و حضرت یحیی علیه السلام که در سنین کودکی عهده دار نبوّت شده بودند ـ در پنج سالگی منصب امامت شیعیان را عهده دار شدند. آن بزرگوار پس از سپری شدن دوران غیبت با تشکیل حکومت عدل جهانی احکام الهی را در سرتاسر زمین حاکمیت خواهد بخشید.
آخرین امام شیعیان در پانزدهم ماه شعبان 255 ق، علی رغم مراقبت های ویژه مأموران حکومت عباسی، در خانه امام عسکری علیه السلام چشم به جهان گشودند. تولد مخفیانه آن حضرت بی شباهت به تولد حضرت موسی علیه السلام و حضرت ابراهیم خلیل علیه السلام نیست. همان گونه که این دو پیامبر بزرگ الهی تحت شدیدترین تدابیر امنیتی فرعونیان و نمرودیان به اراده خداوند و به سلامت در کنار کاخ فرعون و نمرود متولّد شدند، حضرت مهدی(عج) نیز در حالی که جاسوسان و مأموران خلیفه عباسی تمام وقایع خانه امام یازدهم علیه السلام را زیر نظر داشتند، در کمال امنیت و بدون آن که دشمنان بویی ببرند، در سحرگاه روز جمعه نیمه شعبان قدم به جهان هستی گذاشتند.
سیمای امام زمان حضرت مهدی (عج)
پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار علیهم السلام هر کدام در سخنان خود به اوصاف امام مهدی(عج) اشاره کرده اند. حضرت امام رضا علیه السلام در توصیف ویژگی های چهره و سجایای اخلاقی و ویژگی های برجسته آن حضرت می فرمایند: «قائم آل محمد(عج) هاله هایی از نور چهره زیبای او را احاطه کرده است رفتار معتدل و چهره شادابی دارد. از نظر ویژگی های جسمی شبیه ترین فرد به رسول خدا(ص) است. نشانه خاصّ او آن است که گرچه عمر بسیار طولانی دارد، ولی از سیمای جوانی برخوردار است؛ تا آن جا که هر بیننده ای او را چهل ساله یا کمتر تصور می کند. از دیگر نشانه های او آن است که تا زمان مرگ با وجود گذشت زمان بسیار طولانی هرگز نشان پیری در چهره او دیده نخواهد شد».
حجت خدا
روزی عثمان بن سعید بن عمری به همراه حدود چهل نفر از بزرگان شیعه به حضور امام عسکری علیه السلام رسیدند تا درباره جانشین آن حضرت سؤال کنند و در آینده از ایجاد اختلاف در مسئله امامت جلوگیری کنند. راوی می گوید: وقتی عثمان بن سعید به حضرت عسکری علیه السلام گفت: آمده ایم تا درباره مطلب مهمی که شما به آن آگاه ترید از شما سؤال کنیم، حضرت عسکری علیه السلام فرمودند: بنشین عثمان. پس از ساعتی امام علیه السلام فرمودند: آیا می خواهید بگویم به چه منظوری آمده اید؟ همه گفتند: ای فرزند رسول خدا، بفرمایید. آنگاه حضرت فرمودند: آمده اید تا درباره حجت خدا و امام پس از من بپرسید. همه گفتند: آری. در این لحظه ناگهان پسری که چهره درخشانی چون ماه داشت و از هر حیث به امام عسکری علیه السلام شبیه بود وارد شد. حضرت فرمودند: بعد از من پیشوای شما و جانشینم این فرزند من است. مواظب باشید پس از من در دین دچار آشفتگی نشوید…
امام زمان را بیشتر بشناسیم.
قسمت دوم :
آخرین امام شیعیان در پانزدهم ماه شعبان 255 ق، علی رغم مراقبت های ویژه مأموران حکومت عباسی، در خانه امام عسکری علیه السلام چشم به جهان گشودند. تولد مخفیانه آن حضرت بی شباهت به تولد حضرت موسی علیه السلام و حضرت ابراهیم خلیل علیه السلام نیست.
زندگینامه امام زمان، حضرت مهدی (ع)
نام: محمد بن الحسن
کنیه: ابوالقاسم
امام زمان حضرت مهدی (عج) هم نام و هم کنیه حضرت پیامبر اکرم(ص) است. در روایات آمده است که شایسته نیست آن حضرت را با نام و کنیه، اسم ببرند تا آن گاه که خداوند به ظهورش زمین را مزیّن و دولتش را ظاهر گرداند.
القاب امام زمان حضرت مهدی (عج):
مهدى، خاتم، منتظر، حجت، صاحب الامر، صاحب الزمان، قائم و خلف صالح.
شیعیان در دوران غیبت صغرى ایشان را «ناحیه مقدسه» لقب داده بودند. در برخى منابع بیش از 180 لقب براى امام زمان(ع) بیان شده است.
منبع :http:/
امام زمان را بیشتر بشناسیم.
قسمت اول :
بنابر اعتقاد شیعیانِ دوازدهامامی، محمد بن الحسن العسکری معروف به حجت بن الحسن فرزند حسن بن علی عسکری، دوازدهمین و آخرین امام و همان مهدی موعود است. همچون پیامبر اسلام نامش محمد و کنیهاش ابوالقاسم است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دبیر و کارشناسان دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی:
موارد تکرار شونده در بیانات امام(ره) مبانی و هندسه انقلاب اسلامی است/ باید در مقابل جریان مخالف تفکر انقلابی ایستاد/ فضای دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی باید کاملاً انقلابی و حزباللهی باشد
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از ظهر امروز در دیدار امیر دریابان شمخانی دبیر شورایعالی امنیت ملی و معاونان و کارشناسان دبیرخانه شورا، با اشاره به پیچیدگی و ابعاد مختلف مقوله «امنیت» در دنیای امروز، وظیفه شورایعالی امنیت ملی را تصمیم گیری در چارچوب نگاه کلان و چند بُعدی به مقوله امنیت، و وظیفه مهم دبیرخانه را «تصمیم سازی» برای ایجاد مسیر صحیح «تصمیم گیری» در شورایعالی امنیت ملی خواندند و تأکید کردند: برای آنکه دبیرخانه نقش بسیار مهم تصمیم سازی را بهدرستی و بهخوبی انجام دهد، باید فضای حاکم بر دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی و جهت گیریهای آن، کاملاً منطبق بر «تفکر صحیح و خالص انقلابی و حزب اللهی» باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه امنیت یکی از حیاتی ترین نیازهای جامعه است و بر همین اساس در قرآن کریم بارها به آن اشاره شده است، افزودند: امروز مقوله امنیت از یک موضوع نظامی و امنیتی صرف خارج شده و دارای ابعاد اقتصادی، معیشتی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، روانی و اخلاقی است.
حضرت آیت الله خامنه ای وظیفه اصلی شورایعالی امنیت ملی را نگاه جامع به مقوله امنیت و با در نظر گرفتن همه ابعاد آن، خواندند و گفتند: دبیرخانه شورا باید وظیفه مهم تصمیم سازی را به گونه ای انجام دهد که تصمیم گیریهای شورایعالی امنیت ملی در چارچوب نگاه صحیح و چند بُعدی به مقوله امنیت باشد.
ایشان با اشاره به فعالیتهای مختلف دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی، خاطرنشان کردند: انجام صحیح نقش تصمیم سازی دبیرخانه منوط به حاکم بودن «فضای صددرصد انقلابی» در این نهاد است زیرا اگر جهت گیریهای زاویهدار با انقلاب اسلامی در دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی تأثیرگذار شود، نتیجه مطلوب بدست نخواهد آمد.
رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه «جهت گیری و گرایشهای انقلابی»، توهمات و کلیات محض نیستند، افزودند: گرایش ها و جهت گیریهای انقلابی، واقعی و کاملاً روشن و واضح و مبتنی بر بیانات امام (ره) است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تلاش برخی برای جابجایی خطوط اصلی و روشن انقلاب تأکید کردند: امام(ره) «مظهر انقلاب اسلامی» است و بر همین اساس، بیانات ایشان که در دهها جلد کتاب مدون شده، «مبانی انقلاب» است.
ایشان موارد تکرار شونده در بیانات امام(ره) را «خطوط اساسی و اصول انقلاب اسلامی» خواندند و گفتند: براساس سخنان امام(ره)، موضوع «مردم»، «استقلال کشور»، «تدین و پایبندی به مبانی اسلامی»، «مبارزه با استکبار و زورگویی»، «مسأله فلسطین»، «موضوع معیشت مردم»، «توجه به مستضعفین و رفع فقر»، خطوط اصلی انقلاب هستند که از ترکیب آنها «هندسه انقلاب» بهدست می آید.
رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه تصمیم های شورایعالی امنیت ملی باید در چارچوب خطوط اصلی انقلاب باشد، خاطر نشان کردند: باید در شورایعالی امنیت ملی و دبیرخانه این شورا، «تفکر انقلابی صحیح و خالص حزب اللهی» حاکم باشد.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، برخی تفکر انقلابی را قبول نداشتند و برخی هم با اینکه در داخل نظام بودند اما اعتقادی به مبارزه با استکبار نداشتند که باید در مقابل این جریان ایستاد.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه در 37 سال گذشته، همواره مبارزه وجود داشته است، گفتند: البته امروز بهواسطه شیوههای جدید و پیچیده دشمن، همچون موضوع فضای سایبری و تأثیرات فرهنگی، اعتقادی، اجتماعی و ضد امنیتی آن، این مبارزه سخت تر و حساس تر شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای، با اشاره به تأثیر آرام و بی سر و صدای شیوه های جدید در «امنیت زیر پوستی جامعه» خاطرنشان کردند: شورایعالی امنیت ملی باید به همه این مسائل در بخشهای مختلف رسیدگی و تصمیم گیری کند و بر همین اساس دبیرخانه شورا نیز باید با اندیشه کارآمد و تلاش خستگی ناپذیر و کار کارشناسی مبتنی بر تفکر انقلابی، تصمیم سازی صحیح را برای مقابله با شیوه های پیچیده و جدید ضد امنیتی انجام دهد.
ایشان در پایان سخنان خود، امیر دریابان شمخانی را در ردیف یادگاران بسیار خوب دوران دفاع مقدس خواندند و از زحمات و تلاش های دبیرخانه شورا در تهیه گزارش های کاربردی و بهنگام در موضوعات مختلف قدردانی کردند.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آقای شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی، با بیان گزارشی از فعالیتهای دبیرخانه، «سیاستگذاری»، «هماهنگی» و «نظارت» را سه مأموریت اصلی شورای عالی امنیت ملی دانست و گفت: دبیرخانه شورا، حمایت و پشتیبانی تخصصی از تصمیمات شورای عالی امنیت ملی را برعهده دارد و این ظرفیت همواره باید در خدمت سیاستهای کلان نظام و رهبری باشد و ارتقا یابد. ( ۱۳۹۴/۱۱/۱۴ - ۱۳:۳۰)
منبع: http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=contentS
دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران
دستاوردهای انقلاب ایران
قبل انقلاب در ایران چه خبر بود.
یکی از دستاورد های انقلاب،تاثیرات گفتمان انقلاب در عرصه های برونمرزی و در بین کشورهاست.
انقلاب اسلامی را باید سرآغاز تحولات بزرگ و بنیادین در ایران، منطقه، جهان اسلام و جهان غیراسلام دانست. رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) از انقلاب اسلامی با عنواینی چون «معجزه قرن» و «انفجار نور» یاد کرده و همین کلمات برای توصیف عظمت و بزرگی انقلاب اسلامی کفایت میکند. دهه فجر و فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، فرصت مغتنمی برای بازخوانی انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در حوزههای گوناگون میباشد. هر چه از زمان پیروزی انقلاب اسلامی فاصله گرفته شود، اهمیت پرداختن به موضع دستاوردهای انقلاب اسلامی و اهمیت تبیین دستاوردها و پیشرفتهای جمهوری اسلامی بیشتر میشود. یکی از اهداف راهبردی دشمنان در جنگ نرم علیه انقلاب و جمهوری اسلامی، ایجاد یاس و ناامیدی در جامعه و بهویژه در نسل جوان نسبت به آینده، از طریق سیاهنمایی، بزرگ کردن مشکلات، زیر سوال بردن و یا کمارزش جلوه دادن دستاوردهای انقلاب و ناکارآمد نشان دادن نظام دینی است. دشمنان تلاش میکنند تا از طریق قدرت رسانه ای خود، جلوی درک واقعیات انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی از سوی جوانان ایرانی را گرفته و با نوع واقعیتپنداری برای آنان، در پشتوانههای مردمی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی خلل وارد سازند.
در چنین شرایطی، اهمیت تبیین دستاوردهای انقلاب و جمهوری اسلامی به عنوانی یک وظیفه آشکار میگردد. در این گروه تلاش میشود با مروری به مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی و پیشرفتهای جمهوری اسلامی به این وظیفه عمل گردد.
ادامه دارد…
تهاجم فرهنگی،شبیخون فرهنگی،قتل و عام فرهنگی،ناتوی فرهنگی،جنگ نرم همه را بارها فریاد کرد ؛ ولی کو گوش شنوا . همه خوابن.
الان چندین بار نفوذ را مطرح کرده اند . باز هم کو گوش شنوا.
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
امام خمینی (رحمه الله علیه)نماد استقلال و آزادی
آمریکا شیطان بزرگ و ام الفساد قرن است.
مرگ بر آمریکا
خطر نفوذ جدی است.
سلام دوستان.توی این چند روز گذشته وقتی جوک هایی رو که برای نماد استقلال و آزادگی ساختن میبینم خیلی تاسف میخورم برای اون کسانی که این جوک ها رو پخش میکنن ؛چون سازندگانش که معلوم الحال هستن ؛ ولی بچه ایرانی شیعه که باید بخاطر نعمت ولایت فقیه که امام به این کشور هدیه دادن خودش رو سپاسگزار و مدیون حضرت امام بدونه ، نادانسته و از روی اشتباه اون رو پخش میکنه.من دهه شصتی هستم و درست امام رو ندیدم و درک نکردم ؛ ولی با شنیدن اسمش و دیدن عکسش تنها احساسی که پررنگ حسشم میکنم : احساس افتخاره.
آن امام راحل و این امام کامل
امام(ره)چه زمانی به فکرایجادحکومت اسلامی افتاد؟
مامبارزه ی خودرابرای اسلام وخداشروع کردیم وقصدقدرت طلبی وقبضه کردن حکومت را هم نداشتیم چندین بارازامام(ره)پرسیده بودم که شماازچه زمانی به قکر ایجادحکومت اسلامی افتادیوآیاقبل ازآن چنین تصمیمی داشتید؟ایشان گفتند:درست یادم نیست که ازچه تاریخی مساله ی حکومت برایمان مطرح شد اماازاول به فکربودیم ببینیم چه چیزی تکلیف ماست به همان عمل کنیم وآنچه که پیش آمدبه خواست خداوندبود.
(مقام معظم رهبری20تیر68)
فراخوان «حرکت به سمت پیروزی نهایی» ویژه وبلاگ نویسان سامانه کوثر بلاگ - بمناسبت دهه فجر
هدف:
هدف از برگزاری این طرح، ساماندهی، هدفمندی و مشارکت اعضای کوثر بلاگ در ارائه محتواهای مرتبط با دهه فجر و پیروزی انقلاب اسلامی در فضای مجازی می باشد.
نحوه مشارکت
درج محتوا در محورهای ذیل در وبلاگ های شخصی یا وبلاگ های مدارس
محورهای فراخوان
❀ معرفی شهدای پیروزی انقلاب اسلامی از شهر و یا استان محل اسکان مدیر وبلاگ (تاریخ شهادت 1342 تا 1357)
❀ تهیه و انتشار تصاویر با درج جمله ای از مقام معظم رهبری، امام خمینی ره، شهدا، علما و یا پیام هایی مرتبط با انقلاب اسلامی ایران
❀ مطالب تولیدی در قالب شعر، دلنوشته، خاطره، نحوه برگزاری مراسم و … با موضوع انقلاب اسلامی و یا برگ سبزی از خاطرات امام خمینی ره (با ذکر منبع موثق)
قوانین و نکات:
+ افرادی که قصد دارند در این طرح شرکت کنند در قسمت نظرات اعلام آمادگی کنند.
+ شرکت در محورهای مختلف آزاد است و محدودیتی وجود ندارد.
+ مطالب حتما باید با رعایت ویژگی های مطالب منتخب و شیوه ارجاع صحیح منتشر گردد.
+ مطالب باید از تاریخ 12 بهمن الی 20 بهمن در وبلاگ درج شده باشد.
+ ملاک در بررسی مطلب، محتوای مطلب است و کمیّت مطالب پس از محتوا و در صورت نیاز مد نظر خواهد بود.
نتایج:
+ مطالب وبلاگ نویسان (به نام مدیر وبلاگ ) به صورت جزوه ای تنظیم و در وبلاگ «یار مهربان» جهت استفاده عموم درج خواهد شد.
+ مطالب منتخب در ویژه نامه دهه فجر سامانه معرفی و منتخب خواهند شد.
+ سه وبلاگ منتخب به مدت یک ماه در وبلاگ طلبه نوشت لینک خواهند شد.
+ امتیاز ویژه ای برای وبلاگ های فعال منظور خواهد شد.
پيروزي نهايي وقتي است كه اسلام، به همه ابعاد و به همه احكامش در ايران پياده شود؛
وپيروزي بالاتر آن كه در همه اقطار عالم، اسلام حكومت كند .
اسلام مايه سعادت بشر است.
(امام خمینی ره)
بصیرت از دیدگاه رهبری (مدظله العالی)
السلام علیک یا اباصالح المهدی(عج)
گاهگاهي به نگاهي دل ما را درياب
جان به لب آمده از درد، خدا را درياب
اگر از دولت وصل تو مرا نيست نصيب
گاهگاهي به نگاهي دل ما را درياب
به اميدي به سر كوي تو روي آورديم
شهريارا! به در خويش گدا را درياب
دل ما را به شب هجر فروغي بفرست
شبروِ وادي اندوه و بلا را درياب
سنگها ميخورم از دست جنونِ دل خويش
منِ ديوانة انگشت نما را درياب
به وفاداري تو شهرة شهرم اي دوست
ز وفا معتكف كوي وفا را درياب
سالها رفت كه از جام محبّت مستم
منِ دُردي كشِ صهباي ولا را درياب
كاروان رفت و من از همسفران دورم، دور
منِ از قافلة شوقْ جدا را درياب
راهْ باريك و بسي پر خطر و تاريكست
سببي ساز و درين مهلكه ما را درياب
تا دلم بار غم عشق به منزل فکند
شهسوارا! من افتاده ز پا را درياب
دوش رؤياي لب نوش تو با من ميگفت
کاي شهيد غم من، آب بقا را درياب
سوي پروانه نظر کن که دعاگوي تو باد
گنه آلودة خود را به مدارا درياب
العجل العجل یا مولای یا صاحب الزمان
صرفا جهت اطلاع
عاقبت فرزندان رضا پهلوی
یکی از روزنامه های اصلاح طلب به مناسبت درگذشت خواهر دوقلوی محمدرضا پهلوی صفحه ویژهای را به او با عنوان «مرگ پلنگ سیاه» اختصاص داد.
در گزارش مفصل این روزنامه آمده است: اگرچه اشرف و محمدرضا در یک روز متولد شدند و ظاهرا بنا بود سرنوشت دوقلوهای رضاخان به هم گره بخورد، اما برخلاف پیشبینی، اشرف ٣٥ سالی بیشتر از برادرش عمر کرد. منابع خبری محل مرگ او را مونتهکارلو در موناکو اعلام کردند.
خواهر دوقلوی شاه پس از رفتن به آمریکا، در منزل خود در شماره ۲۹ بیکمنپلیس در منهتن، نیویورکسیتی و ویلایی در ژوانلوپن در نیس فرانسه اقامت داشت. این خانه را در سال ۲۰۱۴، با قیمتی بالغ بر ۴۹ میلیون دلار خریده بود که گفته میشود رکورددار گرانترینِ خانهها در نیویورک، در منطقه جنوب پارک مرکزی بوده است.
برخلاف سالهایی که ایران بود؛ از اشرف پهلوی در روزگار تبعید، تصاویر و اخبار زیادی منتشر نشده است. با توجه به اینکه در سالهای کهنسالی به سر میبرده؛ احتمالا فعالیت خاصی نداشته است. دو، سه عکسی هم که از او منتشر شده، یکی در کنار اردشیر زاهدی و دیگری در حال زاری در مراسم درگذشت ثریا اسفندیاری در سال ٢٠٠١ و آخرین عکس هم او را روی ویلچر در کنار سفره هفتسین نشان میدهد.
در این گزارش به فعالیت های سیاسی اشرف، نقشش در موضوعاتی همچون ملی شدن نفت و ازدواج های مکررش و عاقبت فرزندانش اشاره شده است. همچنین در کادری از این صفحه روزنامه شرق به همه فرزندان رضاشاه به این شرح اشاره شده است:
١. شمس پهلوی: زاده شش آبان ۱۲۹۶ - مرگ در ۱۰ اسفند ۱۳۷۴ در شهر سنتا باربارا، کالیفرنیا
٢. محمدرضا پهلوی: زاده چهار آبان ۱۲۹۸ در تهران - مرگ پنج مرداد ۱۳۵۹ در قاهره
٣. علیرضا پهلوی: زاده ١٢ فروردین ۱۳۰۱. مرگ شش آبان١٣٣٣. درست در زمانی که شایعه ولیعهدی او (به دلیل بچهدارنشدن شاه و ثریا اسفندیاری) بر سر زبانها بود، در یک سانحه هوایی کشته شد.
٤. غلامرضا پهلوی: زاده ۲۵ اردیبهشت ۱۳۰۲ در تهران.
٥. عبدالرضا پهلوی: زاده ۱۳۰۳ تهران - مرگ در سال ۱۳۸۳ در فلوریدا
٦. احمدرضا پهلوی: زاده ۱۳۰۴- مرگ ١٣٦٠
٧. محمودرضا پهلوی: زاده ۱۳۰۵ تهران - مرگ ۱۳۸۰ لسآنجلس
٨. فاطمه پهلوی: زاده هشت آبان ۱۳۰۷ تهران- مرگ ۱۳۶۶ پاریس
٩. حمیدرضا پهلوی: زاده ۱۳۱۱ تهران - مرگ ۱۳۷۱ تهران
منبع: روزنامه شرق
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، حسن رحیمپور ازغدی روز گذشته در سی و دومین نشست دفتر تحکیم وحدت که در هتل خورشید تابان مشهد برگزار شد، با بیان اینکه سابقه انجمن اسلامی دانشگاه به دهه ۲۰ و ۳۰ باز میگردد، اظهار کرد: در دهه ۷۰ اتفاقاتی افتاد که سبب شد انجمنهای اسلامی به دست کسانی بیفتد که حتی نماز نمیخواندند و طرفدار آمریکا بودند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در دهه ۶۰ انجمن اسلامی قویترین خاکریز انقلاب بود که جلوی گروهکها ایستادگی میکرد لذا نهادهای انقلابی که امروز در کشور شاهد هستیم به وسیله همین بچههای انجمن اسلامی تاسیس شد.
وی تاکید کرد: در بعضی از این انجمنها در دهه ۷۰ یک نفوذ واقعی اتفاق افتاد که امروز برخی از آن جریانها در خارج از کشور فعالیت میکنند.
رحیمپور ازغدی خاطرنشان کرد: برای اینکه به اصل بازگردیم رعایت اصول انقلابی ضروری است به عنوان مثال برخی مسئولان وقتی از مسئولیت کنار میروند خواهان سرنگونی ملت و نظام میشوند اما نمیدانند این انقلاب مال مردم است و آنها نمیگذارند که چنین اتفاقی رخ دهد، لذا هنوز شاهد این هستیم که تنشهای شکل گرفته در کشور به دست مسئولان رخ میدهد.
وی تصریح کرد: در بحث آقای بازرگان هم مشاهده شد که امام راحل فرمودند افرادی از این دست را من انقلابی نمیدانستم لذا بازرگان در دوران پایانی عمرش مواضعی داشت که عکس ارزشهای انقلاب بود و اعتقادی به شعار مرگ بر آمریکا نیز نداشت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: زمانی که بچههای دفتر انجمن اسلامی تحکیم وحدت لانه جاسوسی را تسخیر کردند، بازرگان استعفاء داد لذا این موضوع دولت بازرگان را سرنگون کرد، با این رویکرد بازرگان به یک سکولاریسم مذهبی تبدیل شده بود.
رحیمپور ازغدی یادآور شد: در نظام جمهوری اسلامی به دلایلی مجلس شورای اسلامی تشکیل شد و تئوری مجلس شورای اسلامی شباهتهایی به مجلس پارلمانی دارد و از صدر اسلام این شیوه اداره و رایگیری وجود داشت.
وی ادامه داد: خواسته خوارج در زمان حضرت علی (ع) یک دموکراسی افراطی بود لذا همه در دنیا ولایتپذیر هستند اما بحث داشتن گرایش به چه ولایتی مهم است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: اگر تمام بشر به جمعی رای بدهند و آنها وارد مجلس شوند آنها دیگر حق ندارند خلاق حکم خداوند قانون بنویسند لذا قانونگذاری در ذیل خداوند یک ارزش و سنت است و باید گفت قانونگذاری که در مجلس امروز شکل میگیرد در اصل برنامهریزی است.
وی گفت: وکالت اسلامی به این معناست که فرد بنده خداست و خداوند مسیر را تعریف کرده درنتیجه وقتی نمایندهای به مجلس میرود باید از توان و وکالت خود در مسیر زندگی مردم استفاده کند که این وکالت همه عرصههای زندگی را در بر میگیرد.
رحیمپور ازغدی خاطرنشان کرد: حکومت اسلامی نیز وجود دارد که اسلامی است اما در حوزه اجرا اقدامات شخصی انجام میدهد و از طرفی باید گفت مسئولان خیلی از مسائل درست را متوجه شده اما با تناقض عمل میکنند بنابراین این حکومت جاهایی اسلامی و غیراسلامی دارد و نباید بگذاریم جاهایی که غیر اسلامی است غیر اسلامیتر شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: در فیلمهایی که امروز مشاهده میکنیم قهرمان قصه یک انسان فاسد است و در حقیقت ترویج منکر در فیلمها دارد صورت میگیرد، لذا کسی باید وارد مجلس شود که اصول الهی را تبدیل به قانون کند و قانونگذاری درست انجام شود.
وی تاکید کرد: در امور اجتماعی همه باید نگران همدیگر باشند چرا که خداوند به کار نیک مردم را تشویق میکند و آنها را به مبارزه با ضد ارزشها فرا میخواند، امروز خانههایی در تهران وجود دارد که رهنهای آنها چند ۱۰ میلیارد است و باید جلوی آنها تحصن کرد تا فهمید چه کسی این چنین هزینههایی را انجام داده است.
رحیمپور ازغدی عنوان کرد: دانشکده هنر زمانی ارزش دارد که ارزشهای الهی را به مردم منتقل کند نه اینکه فساد را پمپاژ کند لذا وقتی فرمان خلاف از سوی کسی داده میشود نباید مسیر را با او همسان طی کرد.
منبع : خبرگزاری مهر http://www.mehrnews.com/news/3036327/1
رحیم پور ازغدی شامگاه پنجشنبه درگردهمایی سراسری اعضای هیئت علمی و ائمه جماعات دانشگاه پیام نور در مشهد اظهار داشت: سبک زندگی غیردینی تحت عنوان مدرنیته و گفتمان جدید که شکاکیت را مبنای سبک زندگی قرار داده است،خطرناک ترین نوع نفوذ است.
وی افزود: در حال حاضر سبک زندگی جدیدی از طریق آموزش های رسمی و غیررسمی در کشور ترویج داده می شود که وابسته به سکولاریسم بوده و تهدید جدی تلقی می شود.
وی با بیان اینکه در سبک زندگی سکولار و مدرن همه چیز بر اساس منافع مادی و دنیوی تعریف می شود ادامه داد: متاسفانه در این سبک حتی اخلاق نیز بر اساس تامین منافع تعریف می شود و رفاه اجتماعی و سعادت دنیوی را بر معاد و آخرت ارجح می داند.
پور ازغدی بیان کرد: متاسفانه در این سبک زندگی«دین» ابزار یا شیئی برای رفع مشکلات و پر کردن خلاهای روانی عنوان می شود و اعتقاد دارند که دین را باید از سیاست، اقتصاد، اجتماع و فرهنگ تفکیک کرد.
وی افزود: در سبک زندگی دینی و غیردینی اخلاقیات ارزشمند است اما در سبک زندگی غیردینی منافع دنیوی ارزش خوانده می شود.
وی اظهار کرد: در سبک زندگی سکولار دین به طور صراحت رد می شود و اهمیت خود را در مناسبات داخلی و خارجی از دست می دهد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: سبک زندگی غربی و سکولار حتی مدیریت و کنترل نفس را خودآزاری و امر به معروف و نهی از منکر را سادیسم می داند و معتقد است که به جز تامین منافع مادی باقی مسائل مزخرف است.
تکثرگرایی افراطی
پور ازغدی از این نوع تفکر به عنوان خطرناک ترین نفوذ یاد کرد و ادامه داد: عده ای معتقد هستند که تفاوتی بین ادیان وجود ندارد یا فرقی بین توحید و شرک نیست و مرزهای فرهنگی و اخلاقی بتدریج در جوامع برداشته و سبک زندگی در کل جهان یکی می شود.
وی بیان کرد: این در حالی است که دیدگاه مزبور یک نوع تکثرگرایی افراطی است و متاسفانه اکنون در جهان و کشورمان بسیار طرفدار دارد و حتی رسانه های زیادی این دیدگاه را ترویج می دهند.
وی گفت: یکدست شدن بشریت و تدین عام برای نفوذ فرهنگی است زیرا ما معقتد به جهانی شدن هستیم اما چگونه جهانی شدن بسیار مهم است.
عضو شوذای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: اگر بنا باشد در یک دست شدن بشریت از نوع سبک زندگی دین به عنوان ابزاری در اختیار زندگی مادی قرار بگیرد التزام فرد به زندگی دینی ضعیف تر می شود و سبک زندگی دینی یا اجتماعی به سمت لائیک شدن پیش می رود.
وی افزود: در این حالت به جای اینکه دین، دنیا را دینی کند، «دنیا» دین را دنیوی می کند و این موضوع بسیار خطرناک و مصداق نفوذ فرهنگی است.
مبنای اخلاق و سبک زندگی سکولار ارضای نفس است و جهاد با نفس و تقوا را خودآزاری می داند لذا باید تفاوت ها و شباهت های این دو سبک زندگی دینی و غیردینی از طریق علما و روحانیون به خوبی تبیین شود و مانع از نفوذ شد.
سبک زندگی ایرانی اخروی نیست
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در جامعه ما با وجود اینکه ادعای معاد و آخرت داریم اما براساس ملاک های الهی عمل نمی کنیم اظهار کرد: سبک زندگی ما متاسفانه به هیچ وجه اخروی و عقلانی نیست.
رحیم پور ازغدی اظهار کرد: ما در جامعه دینی زندگی می کنیم که به عقل معاد و عقل معاش باور داریم اما در عمل به هیچ کدام از آنها عمل نمی کنیم.
وی گفت: با این اوصاف اکنون در جوامع سکولار غیردینی سبک زندگی مردم عاقلانه تر از جوامع دینی است زیرا در حالی که به عقل معاد اعتقاد ندارند اما عقل معاش را به خوبی رعایت می کنند.
وی افزود: همین موضوع موجب شده تا آنها نحوه زندگی شان از ما عاقلانه تر باشد و به قوانین و اخلاقیات پایبند باشند.
پورازغدی بیان کرد: علم تجربی و عقل بشری باید در تنظیم رفتارهای اجتماعی و اخلاقی دخالت داشته باشد، سعادت دنیوی و رفاه اجتماعی و عقل معاش مهم است مشروط بر اینکه منقطع از عقل معاد نباشد و فقط دنیا را نبیند.
وی تاکید کرد: سبک زندگی که همه چیز در آن مشروع و مجاز است و اعتقاد به معاد وجود ندارد، بسیار خطرناک است و اکنون این تفکر در کشورمان ترویج می شود.
مصوبات همایش بینالمللی خطر جریانهای تکفیری
جمعه ۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۵
1453973921596_ISNA-23.jpg
همایش بین المللی «خطر جریانهای تکفیری در دنیای امروز، مسئولیت علمای جهان اسلام» که روز پنجشنبه در مدرسه علمیه امام کاظم (ع) قم برگزار شد، با قرائت بیانیهای به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، متن این بیانیه به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ أَلْقَی إِلَیْکُمُ السَّلاَمَ لَسْتَ مُؤْمِنًا تَبْتَغُونَ عَرَضَ الْحَیَاةِ الدُّنْیَا (نساء آیه 94)
الحمد لله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا محمد و علی آله الطاهرین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدین
در شرایط کنونی، جهان اسلام یکی از تلخ ترین دوره های خود را پشت سر می گذارد. جریان های افراطی و تکفیری با سخنان، فتاوا و اقدامات تفرقه افکنانه خود، موجبات کشتار، خشونت، جنگ مذهبی، انحراف مسلمین از مسائل اصلی جهان اسلام و تقویت جبهه دشمنان اسلام می شوند. در چنین شرایطی بر علمای اسلام لازم است ضمن طرد و نفی این گروهها و معرفی اسلام اصیل، رسالت تاریخی خود ر ایفا نمایند.
بر همین اساس همایش بین المللی جریان های افراطی و تکفیر در روز 8/ 11/ 94 به دعوت مرجع عالیقدر جهان تشیع و با حضور صدها تن از علمای شیعه و سنی در شهر قم برگزار شد و ضمن محکوم کردن رفتارهای افراطی در هر فرقه و مذهبی، مصوبات زیر را اعلام می دارد:
اسلام دین رحمت و رأفت است و از قتل و خشونت مبراست. الگوی مسلمین، رسول مصطفی است که ملقب به <انک لعلی خلق عظیم> شده است. از این رو همه مسلمین زندگی مسالمت آمیز را با دیگر ادیان و مذاهب سرلوحه رفتار اجتماعی خود قرار داده و از هر نوع پرخاش و عملی که موجب بهم زدن همزیستی مسالمت آمیز میان پیروان ادیان و مذاهب گردد، پرهیز می کند.
بر اساس سیره عملی و سنت قطعی پیامبر خدا، هر کس شهادتین را به زبان جاری کند، مسلمان و خون و مال و ناموس و آبروی او محترم است و استنباطات شخصی در این زمینه، اجتهاد در مقابل نص است.
به اجماع علمای اسلام، کفر زمانی محقق میشود که انکار صریح ضروری دین صورت گیرد و حال آن که هیچ یک از موضوعات اختلافی موجود در جهان اسلام از ضروریات دین نبوده و بر همین اساس فردی یا گروهی حق تعرض به دیگران را به بهانه های واهی ندارد.
ضمن محوم کردن جنایات گروه های تکفیری در کشورهای مختلف اسلامی و گفتارها و اقدامات عده قلیلی تفرقه افکن در شبکه های ماهواره ای، از همه علمای اسلام در تمامی فرقه ها و مذاهب اسلامی می خواهیم تا بدون ملاحظات سیاسی و مذهبی، از افراطیون خود تبری جسته و به صورت رسمی با فتاوا و بیانیه های خود، مسلمانان را از ورود به جنگ مذهبی پرهیز دهند.
از آنجا که دشمنان اسلام از این تندرویها برای پیشبرد اهداف استکباری خود و تسلط بر منابع جهان اسلام استفاده می کنند و با راه اندازی پروژه اسلام هراسی از نفوذ و گسترش اسلام در جهان جلوگیری می کنند، علمای حاضر در کنگره با صراحت اعلام می کنند مخالف تمامی جریانهای افراطی و تکفیری بوده و این گروهها هیچ ربطی به اسلام و مسلمین ندارند.
ما علمای حاضر در همایش از تمام سیاست مداران منطقه می خواهیم از رفتارهایی که باعث گسترش خشونت و تکفیر می گردد و گام های عملی در راستای جنگ مذهبی است، پرهیز کنند و در تمام مسائل منطقه، مذاکره بهترین راه حل و صلح بهترین عاقبت است که به تصریح قرآن الصلح خیر.
رمز موفقیت امت اسلام در گرو وحدت و بازآفرینی تمدن نوین اسلامی و نشر فرهنگ اصیل و حیات بخش اسلام در سطح جهان با همکاری و همیاری یکدیگر است. در این راستا باید تمام توان و قدرت خود را برای اعتلای کلمه الله و ایجاد تمدنی جدید به کار گیریم و از هر نوع سخن یا رفتاری که می تواند ما را از هدف اصلی دور کند، پرهیز نماییم.
با توجه به تشکیل دبیرخانه دائمی کنگره جهانی مقابله با جریان های افراطی و تکفیری از سوی مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی مدظله، دست اتحاد به سوی همه علمای اسلام در سرتاسر عالم گشوده و از تمامی علما می خواهیم که ما را در این راه خطیر یاری دهند. این دبیرخانه وظیفه خود می داند با همه کسانی که در راه وحدت و تعالی جهان اسلام تلاش می کنند همراه گردد و در برابر افراط و تکفیر با شفقت و نصیحت برادرانه از همه جوانان مسلمان می خواهد که از رفتارهایی که میتواند به ضرر اسلام و مسلمین باشد، بپرهیزند.
امید می رود سیره نیکوی رسول خدا صلی الله علیه وآله سرمشق همه مسلمانان و وجهه همت همه علما و اندیشمندان جهان گردد.»
تاآسمان خدا راهی نیست ، بیاد شهیدان دزفول قهرمان، بسیجی شهید سعید طاهر دناک
شهید به وجه الله نظر می کند ( امام خمینی )
بیاد رهروان صدیق راه جهاد و شهادت ، سالکان الی الله، و رهپویان خط سرخ قیام حضرت امام حسین (ع) که همچون مولا و مقتدایشان از جان شیرین خویش گذشتند تا که امروز ما با یاد دلیری های مردان خدایی مان در جبهه های غرب و جنوب و نیروهای مردمی در شهرها و استقامت آنان در مقابله ی با یورش دد منشانه دشمن بعثی ، خاطره ی این سرمایه های معنویمان را پاس بداریم
بسیجی شهید سعید طاهر دناک فرزندمحمّد متولد ۱۳۴۵ شهادت ۱۳۶۵/۱۱/۳ عملیات کربلای ۵ جبهه شلمچه مدفن گلزار شهید آباد
مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی): هرچه داریم ،به برکت جان فشانی ها و فداکاری هاست ،به برکت روحیه ی شهادت طلبانه است
یاد و خاطره شهدای روز ۴ بهمن ماه دزفول شهر استقامت و پایداری از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون گرامی باد.